YONCALI ŞİFA KENT PROJESİ NE DURUMDA?

GENEL
 

YONCALI ŞİFA KENT PROJESİ NE DURUMDA?

YONCALI ŞİFA KENT PROJESİ NE DURUMDA?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik. Zeynep DÖNMEZ: YONCALI ŞİFA KENT PROJENİZ NE DURUMDA? Başkan IŞIK: Çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin de takip ettiği gibi daha önce 25 dekarlık bir arsamızı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne çim saha yapmak üzere, futbol takımlarının antrenman yapabileceği sahalar kazandırabilmesi için vermiştik. Şu anda onun imalat süreci devam ediyor. İnşallah oda Mart ayında bitecek. Yakından takip ediyoruz. Tel örgüleri çekildi, diğer donanımları yapılıyor. Bizde onunla birlikte yanında 25 dekarlık daha bulunan arsamızı ileride antrenman sahası yapmak üzere ayırıyoruz. Gelen takımların kamp zamanında konaklayabileceği, aynı zamanda vatandaşlarımızın ya da gelen turistlerin kalabileceği 4 ya da 5 yıldızlı otel düzeyindeki projemizi çizdirdik. Mümkünse yap işlet devlet modeli ile değil ise Dübecik AŞ. Üzerinden belediye ve özel idare ortaklığı ile ya da olmaz ise de belediyemiz bütçesiyle yapılması ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. İnşallah 2022 yılı içerisinde oda netleşecek.   Diğer belediyemize ait arsalarında turizme kazandırılması için gelen birçok yatırımcı ile görüşüyoruz. Hatta en son geçen hafta encümen toplantımızda arsa bedellerimizi güncelledik. Onu da o bedel üzerinden ihaleye çıkıp parça parça ya da toplu halde satışı ile ilgili süreci de takip ediyoruz.
YONCALI ŞİFA KENT PROJESİ NE DURUMDA?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik.

Zeynep DÖNMEZ: YONCALI ŞİFA KENT PROJENİZ NE DURUMDA?

Başkan IŞIK: Çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin de takip ettiği gibi daha önce 25 dekarlık bir arsamızı Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne çim saha yapmak üzere, futbol takımlarının antrenman yapabileceği sahalar kazandırabilmesi için vermiştik. Şu anda onun imalat süreci devam ediyor. İnşallah oda Mart ayında bitecek. Yakından takip ediyoruz. Tel örgüleri çekildi, diğer donanımları yapılıyor. Bizde onunla birlikte yanında 25 dekarlık daha bulunan arsamızı ileride antrenman sahası yapmak üzere ayırıyoruz. Gelen takımların kamp zamanında konaklayabileceği, aynı zamanda vatandaşlarımızın ya da gelen turistlerin kalabileceği 4 ya da 5 yıldızlı otel düzeyindeki projemizi çizdirdik. Mümkünse yap işlet devlet modeli ile değil ise Dübecik AŞ. Üzerinden belediye ve özel idare ortaklığı ile ya da olmaz ise de belediyemiz bütçesiyle yapılması ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. İnşallah 2022 yılı içerisinde oda netleşecek.

 

Diğer belediyemize ait arsalarında turizme kazandırılması için gelen birçok yatırımcı ile görüşüyoruz. Hatta en son geçen hafta encümen toplantımızda arsa bedellerimizi güncelledik. Onu da o bedel üzerinden ihaleye çıkıp parça parça ya da toplu halde satışı ile ilgili süreci de takip ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.