BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİ NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ…

GENEL
 

BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİ NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ…

BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİ NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ…

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik.   Zeynep DÖNMEZ: BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİNİZ VARDI, ONLAR NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ… Başkan IŞIK: Var. Üretime yönelik… Mesela ilave olarak maske üretimi. Şu an da oradaki dört tane taşınmazımızı belediyemizin şirketi Simpaş’a kiraladık. İki taşınmazımız da maske üretimimiz ve diğer devam ediyor. Çok yakın zamanda Allah nasip ederse tekstil ve diğer üretimlerle ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. Fizibiliteleri hazırlıyorlar. Onları da nasip olursa başlatacağız. Yine meyve kurusu gibi taahhüt ettiğimiz projelerimizde şirketlerimiz çalışıyor. Onları da kısa sürede sonuçlandıracağız. Tabi en önemli projelerimizden birisi, seçim öncesi böyle bir sorunumuz olacağını bilmiyorduk. Mezbaha projemiz. Onu da 29 Ekim’e yetiştireceğiz nasipse. 15 yıllığına yap işlet devret modeli ile ihale ile verdik. Geçen hafta içerisinde yerinde bizzat gördük. Bölgenin en donanımlı ve hijyenik tesisini inşallah şehrimize kazandıracağız. Arkasından da ilikli kemik suyu projesini mezbaha projesi ile eş değer olarak devreye alacağız. Zeynep DÖNMEZ: Kütahya Belediyesi’ni markalaştıracağım, diyor musunuz? Başkan IŞIK: Bu iddiamız gerçekten çok yerinde. Bu şehir hak ettiği yere mutlaka gelecek. Yapacağımız her projeye bu gözle bakıyoruz. Mümkünse mevcut teknolojinin son şeklinin ve hizmet kalitesinin en iyi şekilde verileceği tesislere dönüştürmek istiyoruz. O taahhüt ettiğimiz her projemizi Allah nasip ederse 5 yıllık görev süremizde yerine getirilmiş olacak. İyi ki de söylediniz. Geçen hafta güncelledim projelerimizin son durumunu. Toplam 130 projemizin 95’ine başlamış ya da bitirmişiz. 35 projemiz biraz önce bahsettiğim ilikli kemik suyu projemiz gibi başlamamış görülüyor. Dolayısıyla yüzde 73’ünü geride bıraktığımız 2 buçuk yıl içerisinde yerine getirmişiz. Ama ilave de 54 proje yapmışız. Vatandaşımızın ya da mahalle ziyaretlerimiz sırasında bize iletilen projeler ya da bizim belediyeye geldikten sonra gördüğümüz, gündeme almamız gerektiğini düşündüğümüz 54 proje artı 95 derseniz 150 projeyi Kütahya’ya kazandırmış durumdayız. Başlamış, tamamlanmış ve devam ediyor şeklinde. 35 projemize de önümüzdeki 2 buçuk yıl içerisinde şehrimize kazandıracağız.
BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİ NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ…

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik.

 

Zeynep DÖNMEZ: BİRÇOK ÜRETİM TESİSİ PROJELERİNİZ VARDI, ONLAR NE DURUMDA? ÖRNEĞİN: KURU MEYVE ÜRETİM TESİSİ, İLİKLİ KEMİK SUYU ÜRETİM TESİSİ, MEYVE SUYU ÜRETİM TESİSİ, ÇİNİ ÜRETİM TESİSİ GİBİ…

Başkan IŞIK: Var. Üretime yönelik… Mesela ilave olarak maske üretimi. Şu an da oradaki dört tane taşınmazımızı belediyemizin şirketi Simpaş’a kiraladık. İki taşınmazımız da maske üretimimiz ve diğer devam ediyor. Çok yakın zamanda Allah nasip ederse tekstil ve diğer üretimlerle ilgili çalışmalarımızda devam ediyor. Fizibiliteleri hazırlıyorlar. Onları da nasip olursa başlatacağız.

Yine meyve kurusu gibi taahhüt ettiğimiz projelerimizde şirketlerimiz çalışıyor. Onları da kısa sürede sonuçlandıracağız. Tabi en önemli projelerimizden birisi, seçim öncesi böyle bir sorunumuz olacağını bilmiyorduk. Mezbaha projemiz. Onu da 29 Ekim’e yetiştireceğiz nasipse. 15 yıllığına yap işlet devret modeli ile ihale ile verdik. Geçen hafta içerisinde yerinde bizzat gördük. Bölgenin en donanımlı ve hijyenik tesisini inşallah şehrimize kazandıracağız. Arkasından da ilikli kemik suyu projesini mezbaha projesi ile eş değer olarak devreye alacağız.

Zeynep DÖNMEZ: Kütahya Belediyesi’ni markalaştıracağım, diyor musunuz?

Başkan IŞIK: Bu iddiamız gerçekten çok yerinde. Bu şehir hak ettiği yere mutlaka gelecek. Yapacağımız her projeye bu gözle bakıyoruz. Mümkünse mevcut teknolojinin son şeklinin ve hizmet kalitesinin en iyi şekilde verileceği tesislere dönüştürmek istiyoruz. O taahhüt ettiğimiz her projemizi Allah nasip ederse 5 yıllık görev süremizde yerine getirilmiş olacak. İyi ki de söylediniz. Geçen hafta güncelledim projelerimizin son durumunu.

Toplam 130 projemizin 95’ine başlamış ya da bitirmişiz. 35 projemiz biraz önce bahsettiğim ilikli kemik suyu projemiz gibi başlamamış görülüyor. Dolayısıyla yüzde 73’ünü geride bıraktığımız 2 buçuk yıl içerisinde yerine getirmişiz. Ama ilave de 54 proje yapmışız. Vatandaşımızın ya da mahalle ziyaretlerimiz sırasında bize iletilen projeler ya da bizim belediyeye geldikten sonra gördüğümüz, gündeme almamız gerektiğini düşündüğümüz 54 proje artı 95 derseniz 150 projeyi Kütahya’ya kazandırmış durumdayız. Başlamış, tamamlanmış ve devam ediyor şeklinde. 35 projemize de önümüzdeki 2 buçuk yıl içerisinde şehrimize kazandıracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.