GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, sahiplerini buldu.

GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, sahiplerini buldu. Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri topluluklarının katılım sağladığı, 18 kategoride ödülün verildiği Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ödül töreninde, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Özkaya öğrencilere hitap etti. Hitapların ardından başlayan ödül töreninde 18 öğrenci topluluğuna ödüllerini, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü verdi. Halk oyunları gösterisi ve İkamet Kart sunumunun ardından sahneye çıkan Umut Kaya, şarkılarını öğrenciler için söyledi. Yoğun bir katılımın olduğu Geleneksel Gençlik Ödülleri’ne; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez ile Prof. Dr. Şahmurat Arık, Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay, Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Daire Müdürleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrenci toplulukları ve çok sayıda öğrenci katıldı.    
Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, sahiplerini buldu.

GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, sahiplerini buldu.

Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri topluluklarının katılım sağladığı, 18 kategoride ödülün verildiği Dumlupınar 100. Yıl Zaferi Geleneksel Gençlik Ödülleri, Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan ödül töreninde, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Özkaya öğrencilere hitap etti. Hitapların ardından başlayan ödül töreninde 18 öğrenci topluluğuna ödüllerini, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve il protokolü verdi. Halk oyunları gösterisi ve İkamet Kart sunumunun ardından sahneye çıkan Umut Kaya, şarkılarını öğrenciler için söyledi.

Yoğun bir katılımın olduğu Geleneksel Gençlik Ödülleri’ne; Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez ile Prof. Dr. Şahmurat Arık, Kütahya Baro Başkanı Edip İlkay Sunay, Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ömer Köse, Daire Müdürleri, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrenci toplulukları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

 

 

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.