MTV ilk taksitinde yarın son gün!

GENEL
 

MTV ilk taksitinde yarın son gün!

2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde ilk taksit için son tarih 31 Ocak. İkinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak.ANKARA (İGFA) - Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ödeme süreci 31 Ocak itibariyle yarın sona tamamlanacak. Yılda iki eşit taksitte ödenen 2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başlamıştı. MTV ödemeleri vergi daireleri, PTT ve banka şubelerinin yanı sıra dijital vergi dairesi, bankaların internet siteleri ya da mobil uygulamalardan da ödeme yapılabiliyor. Bakanlık, ödemesini 31 Ocak'a kadar yapmayanlar için gecikme faizi uygulanacağını duyurdu.

2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinde ilk taksit için son tarih 31 Ocak. İkinci taksit ödemeleri ise temmuz ayında yapılacak.

ANKARA (İGFA) - Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren ödeme süreci 31 Ocak itibariyle yarın sona tamamlanacak.

Yılda iki eşit taksitte ödenen 2024 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başlamıştı.

MTV ödemeleri vergi daireleri, PTT ve banka şubelerinin yanı sıra dijital vergi dairesi, bankaların internet siteleri ya da mobil uygulamalardan da ödeme yapılabiliyor.

Bakanlık, ödemesini 31 Ocak'a kadar yapmayanlar için gecikme faizi uygulanacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.