Orhan ÖZATİK
Köşe Yazarı
Orhan ÖZATİK
 

Adım Adım Festivale

Adım Adım Festivale Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneğinin organize ettiği Aizanoi Kısa Film Festivali 20-21-22 Ağustos 2021 tarihinde İlimizde yapılacak. Sayın Valimiz Ali Çelik Beyin desteği ve katkıları, Sayın Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın Belediyemizin imkanlarını seferber etmesi, Derneğimizin Başkanı Bülent Cebeci’nin gösterdiği büyük çabalar, yönetim kurulumuzun gayretli çalışmaları ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının değerli Başkanı Sayın İsmet Özotraç ve yönetim kurulu üyelerinin değerli katkıları ile sona yaklaşıyoruz. Ayrıca Sayın Çavdarhisar Kaymakamımız ve Çavdarhisar Belediye Başkanımızın, İlçe halkımız ile birlikte yaptığı katkılar bu festivali yapmamızda büyük bir mesafe almamızı sağlamıştır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu Hocamız ve Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal Hocamızın gösterimler için sağladığı imkânlar bizim için çok değerlidir. Festivalimize müracaat eden film sayısının 3112 olması bizleri hem gururlandırdı, hem de çok mutlu olduk. İlk defa düzenlenen bir festivale bu kadar çok filmin yarışma için başvurması yaptığımız işin doğruluğu konusunda bizlerin ileriye daha umutlu bakmamıza sebep oldu. Ayrıca festival başvurusunda bulunan filmlerin çok önemli bir kısmının uluslararası olması heyecanımızı bir kat daha artırdı. Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtım çalışmalarımız istediğimiz seviyelerde gerçekleşmiş olmasına rağmen, İlimizin tüm dinamiklerini harekete geçirme çabalarımız maalesef istediğimiz düzeye ulaşamadı. Sanırım bu konudaki çalışmalarımıza daha fazla önem vermemiz gerekecek. Festivalimizin tanıtımı için farklı yöntemler ve gayretler içinde olacağız. Umarım bu festival hem şehrimizin tanıtımına, hem de kültürel etkinliklerine istediğimiz ölçüde fayda sağlar. Başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyoruz. Sağlıcakla kalın.

Adım Adım Festivale

Adım Adım Festivale

Aizanoi Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneğinin organize ettiği Aizanoi Kısa Film Festivali 20-21-22 Ağustos 2021 tarihinde İlimizde yapılacak. Sayın Valimiz Ali Çelik Beyin desteği ve katkıları, Sayın Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın Belediyemizin imkanlarını seferber etmesi, Derneğimizin Başkanı Bülent Cebeci’nin gösterdiği büyük çabalar, yönetim kurulumuzun gayretli çalışmaları ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odasının değerli Başkanı Sayın İsmet Özotraç ve yönetim kurulu üyelerinin değerli katkıları ile sona yaklaşıyoruz. Ayrıca Sayın Çavdarhisar Kaymakamımız ve Çavdarhisar Belediye Başkanımızın, İlçe halkımız ile birlikte yaptığı katkılar bu festivali yapmamızda büyük bir mesafe almamızı sağlamıştır. Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Vural Kavuncu Hocamız ve Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kazım Uysal Hocamızın gösterimler için sağladığı imkânlar bizim için çok değerlidir.

Festivalimize müracaat eden film sayısının 3112 olması bizleri hem gururlandırdı, hem de çok mutlu olduk. İlk defa düzenlenen bir festivale bu kadar çok filmin yarışma için başvurması yaptığımız işin doğruluğu konusunda bizlerin ileriye daha umutlu bakmamıza sebep oldu. Ayrıca festival başvurusunda bulunan filmlerin çok önemli bir kısmının uluslararası olması heyecanımızı bir kat daha artırdı.

Ulusal ve Uluslararası düzeyde tanıtım çalışmalarımız istediğimiz seviyelerde gerçekleşmiş olmasına rağmen, İlimizin tüm dinamiklerini harekete geçirme çabalarımız maalesef istediğimiz düzeye ulaşamadı. Sanırım bu konudaki çalışmalarımıza daha fazla önem vermemiz gerekecek. Festivalimizin tanıtımı için farklı yöntemler ve gayretler içinde olacağız.

Umarım bu festival hem şehrimizin tanıtımına, hem de kültürel etkinliklerine istediğimiz ölçüde fayda sağlar.

Başta tüm hemşerilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kürşat tan
(06.08.2021 14:33 - #152)
Hayırlı olsun...Allah yardımcınız olsun...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.