Vali Çelik, Münevver Özkalay’ın cenaze namazına katıldı

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Vali Çelik, Münevver Özkalay’ın cenaze namazına katıldı

Vali Ali Çelik, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay’ın annesi Münevver Özkalay’ın cenaze namazına katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Münevver Özkalay dualar eşliğinde Ahi Erbasan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Münevver Özkalay’a Allah’tan rahmet dileyen Vali Çelik, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve yakınlarına taziyelerini iletti.    "Telgraf Gazetesi Olarak Merhume Münevver ÖZKALAY Hanımefendiye Allah'tan Rahmet Müdürümüz Hamiyet Hanım ve Kıymetli Ailesine Baş Sağlığı Dileriz."
Vali Ali Çelik, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay’ın annesi Münevver Özkalay’ın cenaze namazına katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Münevver Özkalay dualar eşliğinde Ahi Erbasan Mezarlığı’nda toprağa verildi. Münevver Özkalay’a Allah’tan rahmet dileyen Vali Çelik, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve yakınlarına taziyelerini iletti. 

 

"Telgraf Gazetesi Olarak Merhume Münevver ÖZKALAY Hanımefendiye Allah'tan Rahmet Müdürümüz Hamiyet Hanım ve Kıymetli Ailesine Baş Sağlığı Dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.