Eski Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden İYİ Parti’ye mi geçiyor?

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Eski Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden İYİ Parti’ye mi geçiyor?

Salih Özden’in MHP’den de istifa edeceği söylentileri hızla yayılırken Özden’in İYİ Parti’ye geçeceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini duyuran ancak Mehmet Yaylıoğlu’nun yayınına göre görevden alındığı söylenen eski belediye başkan yardımcısı Salih Özden’in MHP belediye meclis üyeliği devam ederken hakkında çıkan söylentiler kamuoyunu da işgal etmeye başladı. Baba-Oğul Aynı Partide mi Siyaset Yapacaklar?  Salih Özden’in MHP’den de istifa edeceği söylentileri hızla yayılırken Özden’in İYİ Parti’ye geçeceği konuşuluyor. Eski Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in oğlunun İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı olduğu bilinirken, çıkan iddialardan sonra akıllara baba-oğul İYİ Parti’de mi siyaset yapacaklar, sorusu gelmeye başladı.  Öte yandan Salih Özden’in , istifasına dair açıklamasında üyesi olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkür etmediği dikkatlerden kaçmazken teşkilattan da Özden’e tepkiler geldi.  Özden’i belediye başkan yardımcılığı görevine  MHP’nin getirdiğini hatırlatan vatandaşlar, açıklamasında partisinin adını geçirmemesini vefasızlık olarak yorumladı. Salih Özden’in MHP Belediye Meclis Üyeliği ise halen devam ederken iddialar hakkında Özden’den henüz bir açıklama gelmedi.
Salih Özden’in MHP’den de istifa edeceği söylentileri hızla yayılırken Özden’in İYİ Parti’ye geçeceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini duyuran ancak Mehmet Yaylıoğlu’nun yayınına göre görevden alındığı söylenen eski belediye başkan yardımcısı Salih Özden’in MHP belediye meclis üyeliği devam ederken hakkında çıkan söylentiler kamuoyunu da işgal etmeye başladı.

Baba-Oğul Aynı Partide mi Siyaset Yapacaklar? 

Salih Özden’in MHP’den de istifa edeceği söylentileri hızla yayılırken Özden’in İYİ Parti’ye geçeceği konuşuluyor.

Eski Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in oğlunun İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı olduğu bilinirken, çıkan iddialardan sonra akıllara baba-oğul İYİ Parti’de mi siyaset yapacaklar, sorusu gelmeye başladı. 

Öte yandan Salih Özden’in , istifasına dair açıklamasında üyesi olduğu Milliyetçi Hareket Partisi’ne teşekkür etmediği dikkatlerden kaçmazken teşkilattan da Özden’e tepkiler geldi. 

Özden’i belediye başkan yardımcılığı görevine  MHP’nin getirdiğini hatırlatan vatandaşlar, açıklamasında partisinin adını geçirmemesini vefasızlık olarak yorumladı.

Salih Özden’in MHP Belediye Meclis Üyeliği ise halen devam ederken iddialar hakkında Özden’den henüz bir açıklama gelmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.