İsa ÖZTÜRK
Köşe Yazarı
İsa ÖZTÜRK
 

Yolun Sonu Şampiyonluk

- Mavi şimşeğim benimmmm !!! - Biricik sevgilimmm !!! - Söyle senden başka kimim var benimmm !!! - Seninle ağlarım, seninle gülerimmm !!! - Söyle senden başka kimim var benimmm !!! Benim de çok sevdiğim, katılmaktan çok hoşnut olduğum, tribünler arası 4'lü şekilde organize edilip söylenen en güzel tezahüratımız..Mazide kalan Dumlupınar stadımızdan şehre yayılan sevgi  ve destek çığlıklarımız.. Şimdi ise Pandemi nedeniyle ne bu sevgi çığlıklarımız var ne de Dumlupınar stadımız.. Onlar yok belki ama Valimizle, Belediye Başkanımızla, kulüp Başkanı ve yönetimimizle, futbolcularımızla, teknik ve idari kadroyla, 12. Adam seyircisiyle zafere inanmış, doludizgin şampiyonluğa odaklanmış bir takımımız var..Maçlara çıkmadan önce futbolcularımızın gözünde kazanma arzusunu, hırsı, ateşi, cesareti görebiliyorsunuz. Keza kazandıktan sonra takım halinde çekilen öz çekim fotoğraflarda gözlerdeki mutluluğu, parıltıyı ve sevinci.. Kritik bir öneme haiz Nazilli Belediyespor maçı öncesi soyunma odasında Sportif Direktörümüz Sayın Tolga Tağ ve futbolcularımızın kenetlendiği ve söz verdiği bir video seyrettim sosyal medyada..Kişisel olarak çok duygulandım, çok gururlandım ve bu takıma olan inancım kat be kat arttı.  Sevdiklerimiz için, Ailemiz için, eşimiz için, evlatlarımız için, Evlatlarımızın geleceği için, Şehrimiz için, armamız için, Giydiğimiz formanın hakkı için, Kuşluk vaktinde elinde tespihle başarılı olmamız için dua eden analarımız için, Dertlerimizle dertlenen babalarımız için, Birbirimiz için, Başaracağız…Başaracağız..Söz müüüü? Söz müüüü?  Sööözzzzz… İşte bu sözlerin yer aldığı video bu takımın yakaladığı başarının ve şampiyonluğa inancının en sağlam belgesidir.  Tüm şehir kenetlendi, tüm şehir başarıya inandı, tüm şehir yolun sonunun şampiyonluk olduğu inancında..  Güveniyor, inanıyoruz ve birlikte başaracağız.. Lakin 15 bin seyircili üstü kapalı modern stadyum sözlerini billboardlarda müjde olarak sunan iktidar partisi vekillerine bir çift lafım var..Sosyal medya sayfalarınızda Kütahyalı bireysel  sporculara verdiğiniz destek ve tebriklerinizi  Kütahyaspor'dan esirgiyorsunuz. Sosyal medya sayfalarınızda yoksunuz, maç esnasında tribünlerde yoksunuz, bir tepsi baklava ile antrenmanlarda yoksunuz. Kütahyalı artık siyasi hesaplarınızın olduğunu düşünmeye başladı. Umarım bu konuda ben de Kütahyalı hemşehrilerimiz de yanılıyoruzdur. Kütahyaspor'a sahip çıkmak şehre sahip çıkmaktır. Bu takımın ismi Belediye Kütahyaspor olabilir ama aidiyetimizin simgesi ve bu şehrin marka değeridir. Vekillik gelip geçicidir ama aslolan Kütahyalı olmak ve ortak değerlerde topyekun birleşmektir. Bu takıma destek verin ve başarısının arkasında durun, tebrik edin, takdir edin.. Önümüzdeki yıllarda vekil olamayabilirsiniz belki ama en azından Kütahyalı !! olmuş olursunuz.. Sağlıkla kalın..  

Yolun Sonu Şampiyonluk

- Mavi şimşeğim benimmmm !!!

- Biricik sevgilimmm !!!

- Söyle senden başka kimim var benimmm !!!

- Seninle ağlarım, seninle gülerimmm !!!

- Söyle senden başka kimim var benimmm !!!

Benim de çok sevdiğim, katılmaktan çok hoşnut olduğum, tribünler arası 4'lü şekilde organize edilip söylenen en güzel tezahüratımız..Mazide kalan Dumlupınar stadımızdan şehre yayılan sevgi  ve destek çığlıklarımız..

Şimdi ise Pandemi nedeniyle ne bu sevgi çığlıklarımız var ne de Dumlupınar stadımız..

Onlar yok belki ama Valimizle, Belediye Başkanımızla, kulüp Başkanı ve yönetimimizle, futbolcularımızla, teknik ve idari kadroyla, 12. Adam seyircisiyle zafere inanmış, doludizgin şampiyonluğa odaklanmış bir takımımız var..Maçlara çıkmadan önce futbolcularımızın gözünde kazanma arzusunu, hırsı, ateşi, cesareti görebiliyorsunuz. Keza kazandıktan sonra takım halinde çekilen öz çekim fotoğraflarda gözlerdeki mutluluğu, parıltıyı ve sevinci..

Kritik bir öneme haiz Nazilli Belediyespor maçı öncesi soyunma odasında Sportif Direktörümüz Sayın Tolga Tağ ve futbolcularımızın kenetlendiği ve söz verdiği bir video seyrettim sosyal medyada..Kişisel olarak çok duygulandım, çok gururlandım ve bu takıma olan inancım kat be kat arttı. 

Sevdiklerimiz için,

Ailemiz için, eşimiz için, evlatlarımız için,

Evlatlarımızın geleceği için,

Şehrimiz için, armamız için,

Giydiğimiz formanın hakkı için,

Kuşluk vaktinde elinde tespihle başarılı olmamız için dua eden analarımız için,

Dertlerimizle dertlenen babalarımız için,

Birbirimiz için,

Başaracağız…Başaracağız..Söz müüüü? Söz müüüü? 

Sööözzzzz…

İşte bu sözlerin yer aldığı video bu takımın yakaladığı başarının ve şampiyonluğa inancının en sağlam belgesidir. 

Tüm şehir kenetlendi, tüm şehir başarıya inandı, tüm şehir yolun sonunun şampiyonluk olduğu inancında.. 

Güveniyor, inanıyoruz ve birlikte başaracağız..

Lakin 15 bin seyircili üstü kapalı modern stadyum sözlerini billboardlarda müjde olarak sunan iktidar partisi vekillerine bir çift lafım var..Sosyal medya sayfalarınızda Kütahyalı bireysel  sporculara verdiğiniz destek ve tebriklerinizi  Kütahyaspor'dan esirgiyorsunuz. Sosyal medya sayfalarınızda yoksunuz, maç esnasında tribünlerde yoksunuz, bir tepsi baklava ile antrenmanlarda yoksunuz. Kütahyalı artık siyasi hesaplarınızın olduğunu düşünmeye başladı. Umarım bu konuda ben de Kütahyalı hemşehrilerimiz de yanılıyoruzdur. Kütahyaspor'a sahip çıkmak şehre sahip çıkmaktır. Bu takımın ismi Belediye Kütahyaspor olabilir ama aidiyetimizin simgesi ve bu şehrin marka değeridir. Vekillik gelip geçicidir ama aslolan Kütahyalı olmak ve ortak değerlerde topyekun birleşmektir. Bu takıma destek verin ve başarısının arkasında durun, tebrik edin, takdir edin.. Önümüzdeki yıllarda vekil olamayabilirsiniz belki ama en azından Kütahyalı !! olmuş olursunuz..

Sağlıkla kalın..

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.