Seyitgazi-Kırka Yolu’nun Yapımını Durdurun!

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Seyitgazi-Kırka Yolu’nun Yapımını Durdurun!

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya’da Cumhur ittifakı’na tepki gösteren açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya’da Cumhur ittifakı’na tepki gösteren açıklamalarda bulundu.  AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez’in Seyitgazi-Kırka Yolu’nun yapımına başlanacağını belirtmesi üzerine açıklamalarda bulunan Nurhan Sunel şöyle konuştu:  “Eskişehir’de Seyitgazi-Kırka Yolu’nun yapılacağının müjdesi verildi Eskişehirlilere. Eski Bakan, şu an Eskişehir AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez tarafından.  Bu ne demek oluyor?  Hani bizler diyoruz ya, “yaz döneminde 1 Milyon araç Kütahya’dan geçti. Şu kadar yol ticaretimiz var.” diye. Kaldı ki bu yol ticareti kendiliğinden oluşan, herhangi bir çalışma yapılmadan, herhangi bir dinlenme tesisi yapılmadan oluşan yol ticaretidir. Yani efor sarfetmeden, beynimizi kullanmadan, üzerinde düşünmeden elde ettiğimiz yol ticareti. Bu da bitmiş olacak.  AK Parti diyor ya, “biz şunu yapacağız, bunu yapacağız!” İşte buyrun. Hadi yapın.  3 tane AK Parti Milletvekili var, bir tane MHP Milletvekili var. Bir tane de CHP Milletvekili var. Biz yerelde siyaset yapmıyoruz. Ulusal siyaseti zaten genel merkezimiz yapıyor. Biz vatandaşın sorunlarını konuşuyoruz.  Bu konuda bizim canımız çok sıkıldı. Bundan 20-30 yok önce Tavşanlı-Balıkesir yolu yapılacak, açılacaktı. Çanakkale Köprüsü’nden gelen tırlar vs. için mecburi geçiş yolu olacaktı. 30 sene geçti bir türlü yapılmadı. Neden? Bursa ve Balıkesir yapılmasını istemedi. AK Parti Kütahya milletvekilleri de lobi yapamadılar.  Ben buradan AK Parti Milletvekillerine, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’a ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a sesleniyorum; Şimdi Balıkesir ve Bursa’nın Kütahya’ya yaptığını sizlerde Eskişehir yolunun kapanması  için yapın da bu millet bi fayda görsün sizden. Mutlaka açıklama bekliyoruz. Kütahyalılara bunu açıklayacaklar.  Kütahya’nın yüzde 60’ı çini işiyle ilgileniyor. Yol ticaretimiz var. 1 milyon araç geçiyor. Yol ticaretleri neden oluşturulmuyor bu şehirde? Hiç kimse ilgilenmiyor. Çalışıyormuş gibi görünüyorlar 22 yıldır. Ben İYİ Parti İl Başkanı olarak sesleniyorum. Bu yolun yapımını durdurun! Şehre daha fazla ihanet etmeyin!”
İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya’da Cumhur ittifakı’na tepki gösteren açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya’da Cumhur ittifakı’na tepki gösteren açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez’in Seyitgazi-Kırka Yolu’nun yapımına başlanacağını belirtmesi üzerine açıklamalarda bulunan Nurhan Sunel şöyle konuştu: 

“Eskişehir’de Seyitgazi-Kırka Yolu’nun yapılacağının müjdesi verildi Eskişehirlilere. Eski Bakan, şu an Eskişehir AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez tarafından. 

Bu ne demek oluyor? 

Hani bizler diyoruz ya, “yaz döneminde 1 Milyon araç Kütahya’dan geçti. Şu kadar yol ticaretimiz var.” diye. Kaldı ki bu yol ticareti kendiliğinden oluşan, herhangi bir çalışma yapılmadan, herhangi bir dinlenme tesisi yapılmadan oluşan yol ticaretidir. Yani efor sarfetmeden, beynimizi kullanmadan, üzerinde düşünmeden elde ettiğimiz yol ticareti. Bu da bitmiş olacak. 

AK Parti diyor ya, “biz şunu yapacağız, bunu yapacağız!” İşte buyrun. Hadi yapın. 

3 tane AK Parti Milletvekili var, bir tane MHP Milletvekili var. Bir tane de CHP Milletvekili var. Biz yerelde siyaset yapmıyoruz. Ulusal siyaseti zaten genel merkezimiz yapıyor. Biz vatandaşın sorunlarını konuşuyoruz. 

Bu konuda bizim canımız çok sıkıldı. Bundan 20-30 yok önce Tavşanlı-Balıkesir yolu yapılacak, açılacaktı. Çanakkale Köprüsü’nden gelen tırlar vs. için mecburi geçiş yolu olacaktı. 30 sene geçti bir türlü yapılmadı. Neden? Bursa ve Balıkesir yapılmasını istemedi.
AK Parti Kütahya milletvekilleri de lobi yapamadılar. 
Ben buradan AK Parti Milletvekillerine, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’a ve AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’a sesleniyorum; Şimdi Balıkesir ve Bursa’nın Kütahya’ya yaptığını sizlerde Eskişehir yolunun kapanması  için yapın da bu millet bi fayda görsün sizden. Mutlaka açıklama bekliyoruz. Kütahyalılara bunu açıklayacaklar. 

Kütahya’nın yüzde 60’ı çini işiyle ilgileniyor. Yol ticaretimiz var. 1 milyon araç geçiyor. Yol ticaretleri neden oluşturulmuyor bu şehirde? Hiç kimse ilgilenmiyor. Çalışıyormuş gibi görünüyorlar 22 yıldır. Ben İYİ Parti İl Başkanı olarak sesleniyorum. Bu yolun yapımını durdurun! Şehre daha fazla ihanet etmeyin!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
selami gökkuş
(13.11.2023 19:25 - #139)
bu yolu yaparken tarim arazilerinden sulu tarım yapılan arazilerden neden geçiriyrsunuz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.