Medvedev Fransa Açık'ta ikinci tura yükseldi

SPOR (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Medvedev Fransa Açık'ta ikinci tura yükseldi

Medvedev Fransa Açık'ta ikinci tura yükseldi

ANKARA (AA) - Başkent Paris'te düzenlenen Fransa Açık'ın (Roland Garros) ikinci günü sabah seansında, turnuvanın 2 numaralı seribaşı tenisçisi Daniil Medvedev ile dünya 37 numarası Kazakistanlı Aleksandr Bublik karşılaştı.Medvedev, 1 saat 54 dakika süren mücadelenin ardından rakibini 6-3, 6-3 ve 7-5'lik setlerle 3-0 yenerek ikinci tura yükseldi.Tek kadınlarda turnuvanın son şampiyonu 8 numaralı seribaşı Polonyalı Iga Swiatek ise Slovenyalı Kaja Juvan'ı 6-0 ve 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup ederek 20. yaş gününde ikinci tura kaldı.16 numaralı seribaşı Hollandalı Kiki Bertens ise turnuvaya ilk turda veda etti.
Medvedev Fransa Açık'ta ikinci tura yükseldi

ANKARA (AA) - Başkent Paris'te düzenlenen Fransa Açık'ın (Roland Garros) ikinci günü sabah seansında, turnuvanın 2 numaralı seribaşı tenisçisi Daniil Medvedev ile dünya 37 numarası Kazakistanlı Aleksandr Bublik karşılaştı.

Medvedev, 1 saat 54 dakika süren mücadelenin ardından rakibini 6-3, 6-3 ve 7-5'lik setlerle 3-0 yenerek ikinci tura yükseldi.

Tek kadınlarda turnuvanın son şampiyonu 8 numaralı seribaşı Polonyalı Iga Swiatek ise Slovenyalı Kaja Juvan'ı 6-0 ve 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup ederek 20. yaş gününde ikinci tura kaldı.

16 numaralı seribaşı Hollandalı Kiki Bertens ise turnuvaya ilk turda veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.