Kütahya'nın otopark ihtiyacını da karşılayacak

KÜTAHYA
 

Kütahya'nın otopark ihtiyacını da karşılayacak

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı projesi kapsamında yer alan ve 130 araç kapasiteli olacak kapalı otopark inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrimize büyük bir değer katacak olan 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın altında yer alacak kapalı otoparkın kalıp işlemleri başladı. Kapalı otoparkın inşa edilmesinin ardından işyerleri ve sosyal donatı alanlarının yapılmasıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı yükselecek. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, içerisinde bulunduracağı kapalı otopark, modern ve kullanışlı sosyal donatı alanlarıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın hem şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını hem de şehrimize değer katacağını söyledi. Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnaflar mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak. Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigarı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı projesi kapsamında yer alan ve 130 araç kapasiteli olacak kapalı otopark inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın vizyon projelerinden biri olan ve şehrimize büyük bir değer katacak olan 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın altında yer alacak kapalı otoparkın kalıp işlemleri başladı. Kapalı otoparkın inşa edilmesinin ardından işyerleri ve sosyal donatı alanlarının yapılmasıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı yükselecek.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, içerisinde bulunduracağı kapalı otopark, modern ve kullanışlı sosyal donatı alanlarıyla 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’nın hem şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını hem de şehrimize değer katacağını söyledi.

Projenin hayata geçirilmesiyle Ulu Cami İş Merkezi’nde bulunan esnaflar mağdur edilmeden 30 Ağustos İş Merkezi ve Zanaat Çarşısı’na taşınacak.

Ulu Cami İş Merkezi ise yıkılarak, ecdat yadigarı Ulu Cami ortaya çıkarılacak ve yeşil bir alanla dünyaya açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.