Kütahya'da görev şehidine son görev

KÜTAHYA
 

Kütahya'da görev şehidine son görev

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde görevli Ali Candan için Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Candan, Yalnızsaray Köyü’nde kılınan cenaze namazı ile defnedildi.KÜTAHYA (İGFA) - Elim bir kaza sonucu yaşamını kaybederek görev şehidi olan Ali Candan için Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Merkez İl ve İlçe yöneticileri, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, belediye birim müdürleri belediye çalışanları, merhum Ali Candan’ın mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı. Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, genç bir mesai arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, Candan'ın 8 yıldır aidiyet duygusu içinde çalıştığına vurgu yaptı. Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş kıldırdığı cenaze namazının ardından Candan’ın naaşı, mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konuldu. Daha sonra Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Yalnızsaray Köyü’ne götürülen Ali Candan’ın cenazesi, köy mezarlığına defnedildi.

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nde görevli Ali Candan için Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binası önünde tören düzenlendi. Candan, Yalnızsaray Köyü’nde kılınan cenaze namazı ile defnedildi.

KÜTAHYA (İGFA) - Elim bir kaza sonucu yaşamını kaybederek görev şehidi olan Ali Candan için Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Törene Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, MHP Merkez İl ve İlçe yöneticileri, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, belediye birim müdürleri belediye çalışanları, merhum Ali Candan’ın mesai arkadaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, genç bir mesai arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, Candan'ın 8 yıldır aidiyet duygusu içinde çalıştığına vurgu yaptı.

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş kıldırdığı cenaze namazının ardından Candan’ın naaşı, mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına konuldu. Daha sonra Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Yalnızsaray Köyü’ne götürülen Ali Candan’ın cenazesi, köy mezarlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.