Her Kuruş İşçinin Cebine Girecek

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Her Kuruş İşçinin Cebine Girecek

Kütahya Belediyesi, işçi maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka yetkilileriyle, Başkanlık makamında sözleşme imzaladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ödenecek olan 3 bin 50 TL’lik promosyonun tamamının işçilerin hesabına yatacağını söyledi.

3 yıl süre ile işçi maaşlarının ödenmesi ile yapılan ihaleyi kazanan Akbank Kütahya Şube müdürü Ahmet Kabasakal ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sözleşme imza töreninde bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Işık, “Belediyemizin hizmet birimlerinde ve iştiraklerinde çalışan toplam 1286 şirket işçimizin maaş ödeme sözleşmesi için bir araya geldik. Şehrimizdeki tüm bankalara davetiye çıkartılarak düzenlenen bir ihale sonucunda, 3 yıl boyunca işçilerimizin maaşlarının o bankaya yatırılıp değerlendirilmesi karşılığında, bu süre içinde görev yapan tüm işçilerimizin yararlanabileceği şekilde, 3 yıl karşılığında 3 bin 50 Türk Lirası kişi başına promosyon bedelini teklif eden Akbank Kütahya Şubemiz bu ihaleyi kazandı. İhalemize katılan 8 bankamızın değerli temsilcilerine ve özellikle sonuna kadar bu işi takip ederek şartlarını zorlayarak ihaleyi alan Akbank şubemize ve yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum. İşçilerimize de hayırlı olsun diyorum. İşçilerimize söyleyeceğim tek bir cümle var. Aldıklarınızı helalinden hak ettiriniz, her kuruşu sizin hesabınıza yatacak” dedi. İŞÇİDEN YANAYIZ İhale sonucunda çıkan her kuruşun işçilerin hesaplarına yatacağını ifade eden Başkan Işık, “Geçmişte olduğu gibi yada bugün bazı diğer belediyelerde olduğu gibi iki ayrı hesap, iki ayrı pazarlık yoktur. Bankalarımız bu şartları bilerek ihaleye girmişlerdir. Çıkan sonucun her kuruşu işçilerin cebine girecek şekilde bu ihale gerçekleştirildi. Yeter ki işçilerimiz bunun karşılığında beklenen hizmeti versinler. Biz onların haklarını savunmaya devam edeceğiz. İşçiden yanayız, emekten yanayız, çalışan personelimizin hakkını korumaktan yanayız. Belediyemiz zengin. Kimsenin bağışına, kimsenin hakkının kesilip başka yerde değerlendirme gibi bir uygulamaya ihtiyacı yoktur. Bir kez daha Kütahya Belediyesi Personel ve Güvenlik A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, Simpaş A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, BELDE A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, Katı Atık Birliği yönetim kurulu üyelerini de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. EN İYİ BANKACILIK HİZMETİNİ VERECEĞİZ Akbank Kütahya Şube Müdürü Ahmet Kabasakal ise, “Akbank olarak Kütahya Belediyesi ile yaptığımız sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Ödemeleri inşallah güzel günlerde kullanırlar. Bu süreçte hiçbir sıkıntı yaşatmadan görevimizi yerine getirerek bankacılık hizmetleri noktasında en iyi hizmeti vermeyi çalışacağız. Başta belediye başkanımız ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.
Kütahya Belediyesi, işçi maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka yetkilileriyle, Başkanlık makamında sözleşme imzaladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ödenecek olan 3 bin 50 TL’lik promosyonun tamamının işçilerin hesabına yatacağını söyledi.

3 yıl süre ile işçi maaşlarının ödenmesi ile yapılan ihaleyi kazanan Akbank Kütahya Şube müdürü Ahmet Kabasakal ve Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sözleşme imza töreninde bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Işık, “Belediyemizin hizmet birimlerinde ve iştiraklerinde çalışan toplam 1286 şirket işçimizin maaş ödeme sözleşmesi için bir araya geldik. Şehrimizdeki tüm bankalara davetiye çıkartılarak düzenlenen bir ihale sonucunda, 3 yıl boyunca işçilerimizin maaşlarının o bankaya yatırılıp değerlendirilmesi karşılığında, bu süre içinde görev yapan tüm işçilerimizin yararlanabileceği şekilde, 3 yıl karşılığında 3 bin 50 Türk Lirası kişi başına promosyon bedelini teklif eden Akbank Kütahya Şubemiz bu ihaleyi kazandı. İhalemize katılan 8 bankamızın değerli temsilcilerine ve özellikle sonuna kadar bu işi takip ederek şartlarını zorlayarak ihaleyi alan Akbank şubemize ve yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum. İşçilerimize de hayırlı olsun diyorum. İşçilerimize söyleyeceğim tek bir cümle var. Aldıklarınızı helalinden hak ettiriniz, her kuruşu sizin hesabınıza yatacak” dedi.

İŞÇİDEN YANAYIZ

İhale sonucunda çıkan her kuruşun işçilerin hesaplarına yatacağını ifade eden Başkan Işık, “Geçmişte olduğu gibi yada bugün bazı diğer belediyelerde olduğu gibi iki ayrı hesap, iki ayrı pazarlık yoktur. Bankalarımız bu şartları bilerek ihaleye girmişlerdir. Çıkan sonucun her kuruşu işçilerin cebine girecek şekilde bu ihale gerçekleştirildi. Yeter ki işçilerimiz bunun karşılığında beklenen hizmeti versinler. Biz onların haklarını savunmaya devam edeceğiz. İşçiden yanayız, emekten yanayız, çalışan personelimizin hakkını korumaktan yanayız. Belediyemiz zengin. Kimsenin bağışına, kimsenin hakkının kesilip başka yerde değerlendirme gibi bir uygulamaya ihtiyacı yoktur. Bir kez daha Kütahya Belediyesi Personel ve Güvenlik A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, Simpaş A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, BELDE A.Ş. yönetim kurulu üyelerine, Katı Atık Birliği yönetim kurulu üyelerini de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

EN İYİ BANKACILIK HİZMETİNİ VERECEĞİZ

Akbank Kütahya Şube Müdürü Ahmet Kabasakal ise, “Akbank olarak Kütahya Belediyesi ile yaptığımız sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Ödemeleri inşallah güzel günlerde kullanırlar. Bu süreçte hiçbir sıkıntı yaşatmadan görevimizi yerine getirerek bankacılık hizmetleri noktasında en iyi hizmeti vermeyi çalışacağız. Başta belediye başkanımız ve yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.