“HDP bu cürreti CHP’den alıyor.”

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

“HDP bu cürreti CHP’den alıyor.”

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınla gündemi değerlendi.

“HDP bu cürreti CHP’den alıyor.” AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınla gündemi değerlendi.  Geçtiğimiz günlerde polis memuruna tehditkar konuşan HDP Milletvekili Garo Paylan’a sert tepki veren İshak Gazel, milletvekili sıfatı taşıyan bir insanın orada güvenliği sağlayan polisimize karşı takındığı tehditkar tavrı şiddetle kınadığını belirtti. Gazel sözlerinin devamında şunları kaydetti: “6’lı masa kuruldu. Daha adayları da belli değil. Bir kısmı mahkeme sürecinden medet umuyor, diğeri aday oluyor, öbürü ben adayım diyor. Tabi 6’lı masanın aslında 7. ortağı var, HDP. HDP’nin vereceği desteği istiyorlar. Özellikle CHP. Kendi aralarında da muhtemelen bu konuşmaları, pazarlıkları yapıyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri bunun canlı şahididir. Dolayısıyla burada sadece Garo Paylan değil, daha öncede bir HDP Milletvekili, “İçişleri teşkilatındaki emniyet birimlerini değiştireceğiz.” Demişti. Bu meyanda çok şey söylendi. Çok örnek var. Bunlara cesaret veren, cesaretlendiren CHP’dir. Kendilerini konumlandırdıkları noktada HDP’ye olan ihtiyaçları bu davranışa sebep oluyor. HDP’de CHP’den aldığı cesaretle böyle pervasız, hadsiz cüretlerde bulunuyor.  2023 seçimlerinde hepsi sandığa gömülecek.” Zeynep DÖNMEZ
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınla gündemi değerlendi.

“HDP bu cürreti CHP’den alıyor.”

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel sosyal medya hesabından yapmış olduğu canlı yayınla gündemi değerlendi. 

Geçtiğimiz günlerde polis memuruna tehditkar konuşan HDP Milletvekili Garo Paylan’a sert tepki veren İshak Gazel, milletvekili sıfatı taşıyan bir insanın orada güvenliği sağlayan polisimize karşı takındığı tehditkar tavrı şiddetle kınadığını belirtti.

Gazel sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“6’lı masa kuruldu. Daha adayları da belli değil. Bir kısmı mahkeme sürecinden medet umuyor, diğeri aday oluyor, öbürü ben adayım diyor. Tabi 6’lı masanın aslında 7. ortağı var, HDP.

HDP’nin vereceği desteği istiyorlar. Özellikle CHP. Kendi aralarında da muhtemelen bu konuşmaları, pazarlıkları yapıyorlar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri bunun canlı şahididir.

Dolayısıyla burada sadece Garo Paylan değil, daha öncede bir HDP Milletvekili, “İçişleri teşkilatındaki emniyet birimlerini değiştireceğiz.” Demişti. Bu meyanda çok şey söylendi. Çok örnek var.

Bunlara cesaret veren, cesaretlendiren CHP’dir. Kendilerini konumlandırdıkları noktada HDP’ye olan ihtiyaçları bu davranışa sebep oluyor. HDP’de CHP’den aldığı cesaretle böyle pervasız, hadsiz cüretlerde bulunuyor. 

2023 seçimlerinde hepsi sandığa gömülecek.” Zeynep DÖNMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.