BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları

BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları

Telgraf Gazetesi olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ile çok özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Tüm sorularımızı yanıtlayan Prof. Dr. Kazım Uysal’a bu bölümde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi hakkında konuştuk. BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları Zeynep DÖNMEZ:   Spor Bilimleri Fakültemizden bahsedelim biraz hocam… Spor Bilimleri Fakültemiz üniversitemizin dışa açılan penceresi olarak başlayan bir fakülte. Gerek şehir gerekse üniversitemiz içinde oldukça önemli yere sahip. Spor Bilimleri Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Acet sadece üniversite öğrencileri tarafından değil, halk tarafından da benimsenmiş saygın bir konuma sahip. Kendisiyle görüşmelerimde de fakülte hakkında bilgi alıyorum. Kendisinin fakülte için verdiği emeklerin yakın şahidiyim. Takip ediyorum. Burada es geçmeyelim, kendisini hem gayretlerinden dolayı tebrik edelim, hem de emekleri için teşekkürlerimizi iletelim… Sayın Hocam, Spor bilimleri Fakültemizin dışa açılan kapı haline gelmesi için çalışmalarınız var mı? Önümüzdeki süreçler hakkında bilgi rica edelim sizden… DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL: Spor Bilimleri Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlarımız ikisi de şu an benim söylediklerimi tasdik ederler ve hak verirler. Bizim dışarıya daha kolay açıldığımız, bizim vitrinimiz olan iki fakültemiz var. Çok önemli gördüğüm. Dediğiniz gibi birisi Spor Bilimleri Fakültesi, diğeri Güzel Sanatlar Fakültemiz. İkisi de Türkiye’de çok önde gelen Fakültelerdir ve çok güzel işler yapıyorlar. Buna emin olabilirsiniz. Hem kaliteli öğrenci yetiştirmek adına, hem de ulusal ve uluslararası etkinlikler adına. İki  fakültemizin de yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri ben size ulaştırabilirim. Spor Bilimleri Fakültemiz ile ilgili biliyorsun bina problemimiz vardı. Yeni taşındılar. Bundan sonra çok çok daha verimli olacaklar. Mevcut faaliyetleri zaten muazzam ilerliyor ancak çok daha iyi olacaklar. Çok güzel binaları oldu. Alt yapıları çok iyi oldu. Yüzümüzü güldüren faaliyetlerimiz olacak.
BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları

Telgraf Gazetesi olarak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ile çok özel bir söyleşi gerçekleştirdik. Tüm sorularımızı yanıtlayan Prof. Dr. Kazım Uysal’a bu bölümde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi hakkında konuştuk.

BEŞİNCİ BÖLÜM: Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, fakültenin çalışmaları

Zeynep DÖNMEZ:

 

Spor Bilimleri Fakültemizden bahsedelim biraz hocam… Spor Bilimleri Fakültemiz üniversitemizin dışa açılan penceresi olarak başlayan bir fakülte. Gerek şehir gerekse üniversitemiz içinde oldukça önemli yere sahip. Spor Bilimleri Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Acet sadece üniversite öğrencileri tarafından değil, halk tarafından da benimsenmiş saygın bir konuma sahip. Kendisiyle görüşmelerimde de fakülte hakkında bilgi alıyorum. Kendisinin fakülte için verdiği emeklerin yakın şahidiyim. Takip ediyorum. Burada es geçmeyelim, kendisini hem gayretlerinden dolayı tebrik edelim, hem de emekleri için teşekkürlerimizi iletelim…

Sayın Hocam, Spor bilimleri Fakültemizin dışa açılan kapı haline gelmesi için çalışmalarınız var mı? Önümüzdeki süreçler hakkında bilgi rica edelim sizden…

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL:

Spor Bilimleri Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlarımız ikisi de şu an benim söylediklerimi tasdik ederler ve hak verirler. Bizim dışarıya daha kolay açıldığımız, bizim vitrinimiz olan iki fakültemiz var. Çok önemli gördüğüm. Dediğiniz gibi birisi Spor Bilimleri Fakültesi, diğeri Güzel Sanatlar Fakültemiz. İkisi de Türkiye’de çok önde gelen Fakültelerdir ve çok güzel işler yapıyorlar. Buna emin olabilirsiniz. Hem kaliteli öğrenci yetiştirmek adına, hem de ulusal ve uluslararası etkinlikler adına. İki  fakültemizin de yıl içerisinde yaptıkları etkinlikleri ben size ulaştırabilirim.

Spor Bilimleri Fakültemiz ile ilgili biliyorsun bina problemimiz vardı. Yeni taşındılar. Bundan sonra çok çok daha verimli olacaklar. Mevcut faaliyetleri zaten muazzam ilerliyor ancak çok daha iyi olacaklar. Çok güzel binaları oldu. Alt yapıları çok iyi oldu. Yüzümüzü güldüren faaliyetlerimiz olacak.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.