Benzine dev zam geliyor!

EKONOMİ
 

Benzine dev zam geliyor!

Akaryakıt ürünlerinden benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1,26 lira zam geliyor.İSTANBUL (İGFA) - Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, fiyat değişikliği, 24 Ocak'ı 25 Ocak Çarşamba gününe bağlayan gece yarısı itibarıyla yapılacak.   Pompa fiyatlarına yansıyacak artışın rakamı 1,26 lira olası bekleniyor. Hatırlanacağı gibi benzin fiyatlarına en son 17 Ocak 2023 tarihinde 67 kuruş olarak zam yapılmıştı. Motorin ve LPG'de şu an için herhangi bir fiyat artışı beklenmezken benzinin litresi ortalama 20,41 liradan satılıyor.

Akaryakıt ürünlerinden benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 1,26 lira zam geliyor.

İSTANBUL (İGFA) - Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre, fiyat değişikliği, 24 Ocak'ı 25 Ocak Çarşamba gününe bağlayan gece yarısı itibarıyla yapılacak.

 

Pompa fiyatlarına yansıyacak artışın rakamı 1,26 lira olası bekleniyor.

Hatırlanacağı gibi benzin fiyatlarına en son 17 Ocak 2023 tarihinde 67 kuruş olarak zam yapılmıştı.

Motorin ve LPG'de şu an için herhangi bir fiyat artışı beklenmezken benzinin litresi ortalama 20,41 liradan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.