Avukat Edip İlkay Sunay Kütahya Baro Başkanlığı’na Aday Olduğunu Açıkladı

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Avukat Edip İlkay Sunay Kütahya Baro Başkanlığı’na Aday Olduğunu Açıkladı

Seçime giden Kütahya Barosu Ekim 2022 tarihinde 47. Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. Kütahya Barosu'nun Ekim ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulunda başkan adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Edip İlkay Sunay oldu.

  ADAYLIĞIMI AÇIKLAMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM Avukat Sunay, yapmış olduğu adaylık açıklamasında; "Gerçekleştirilecek olan 47. Genel Kurulu’muzda üç dönemdir yerine getirmekte olduğum Saymanlık görevimden sonra ‘mesleki değerlerim, vazgeçilmez ilkelerim, çağdaş hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan inancım, sizlere olan sarsılmaz güvenim’ sebebiyle Kütahya Barosu Başkanlığı’na aday olduğumu açıklamaktan şeref duyarım” ifadelerini paylaştı. TECRÜBEYLE GENÇLİĞİN DİNAMİZMİNİ HARMANLAYACAĞIZ “Bizim hayallerimiz var; yürüyecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz… Biliyoruz ki sorumluluk yükü her şeyden daha ağırdır. Bizler bu bilinçle ve hepimizin hayalleri uğruna mukaddes bir yola çıkıyoruz. Tecrübeyle gençliğin dinamizmini harmanlayan, birliğimizin; “Hiçbir avukat yalnız kalmayacak” sloganını özümseyerek her daim meslektaşının yanında olup haklarının savunan, genç meslektaşlarının ekonomik sorunlarına önem verip çözüm üreten, çoğulcu ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla her geçen gün mevcut eserlerin üstüne yenilerini koyarak ilerleyeceğimiz “Güçlü Baro” için hep birlikte olalım, gelin tüm meslektaşlarımızın sahip çıktığı bir yolculuğa çıkalım. Yolun sonunda ise omuz omuza hayallerimize ulaşalım” diye konuşan Sunay, açıklamasının devamında seçim süreci boyunca düsturlarının “İyilik bulaşıcıdır, centilmenlik iyileştirir” olacağını vurgulayarak, “47. Olağan Genel Kurulu’muza değer katarak aday olacak tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Neticede kazananın Kütahya Barosu olmasını temenni ediyorum.” Dedi. AV. AHMET ATAM ADAY OLMAYACAK Öte yandan dört dönem Kütahya Baro Başkanlığı görevini sürdüren Av. Ahmet Atam ise Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan 47. Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıklamıştı. 
Seçime giden Kütahya Barosu Ekim 2022 tarihinde 47. Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek. Kütahya Barosu'nun Ekim ayında yapılması planlanan Olağan Genel Kurulunda başkan adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Edip İlkay Sunay oldu.

 

ADAYLIĞIMI AÇIKLAMAKTAN ŞEREF DUYUYORUM

Avukat Sunay, yapmış olduğu adaylık açıklamasında; "Gerçekleştirilecek olan 47. Genel Kurulu’muzda üç dönemdir yerine getirmekte olduğum Saymanlık görevimden sonra ‘mesleki değerlerim, vazgeçilmez ilkelerim, çağdaş hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye olan inancım, sizlere olan sarsılmaz güvenim’ sebebiyle Kütahya Barosu Başkanlığı’na aday olduğumu açıklamaktan şeref duyarım” ifadelerini paylaştı.

TECRÜBEYLE GENÇLİĞİN DİNAMİZMİNİ HARMANLAYACAĞIZ

“Bizim hayallerimiz var; yürüyecek çok yolumuz, söyleyecek çok sözümüz… Biliyoruz ki sorumluluk yükü her şeyden daha ağırdır. Bizler bu bilinçle ve hepimizin hayalleri uğruna mukaddes bir yola çıkıyoruz. Tecrübeyle gençliğin dinamizmini harmanlayan, birliğimizin; “Hiçbir avukat yalnız kalmayacak” sloganını özümseyerek her daim meslektaşının yanında olup haklarının savunan, genç meslektaşlarının ekonomik sorunlarına önem verip çözüm üreten, çoğulcu ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla her geçen gün mevcut eserlerin üstüne yenilerini koyarak ilerleyeceğimiz “Güçlü Baro” için hep birlikte olalım, gelin tüm meslektaşlarımızın sahip çıktığı bir yolculuğa çıkalım. Yolun sonunda ise omuz omuza hayallerimize ulaşalım” diye konuşan Sunay, açıklamasının devamında seçim süreci boyunca düsturlarının “İyilik bulaşıcıdır, centilmenlik iyileştirir” olacağını vurgulayarak, “47. Olağan Genel Kurulu’muza değer katarak aday olacak tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. Neticede kazananın Kütahya Barosu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

AV. AHMET ATAM ADAY OLMAYACAK

Öte yandan dört dönem Kütahya Baro Başkanlığı görevini sürdüren Av. Ahmet Atam ise Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan 47. Olağan Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıklamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.