Altıntaş'taki Türk Bayrağı Yenilendi

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Altıntaş'taki Türk Bayrağı Yenilendi

Kütahya Altıntaş ilçesi dağında bulunan dev Türk bayrağı, Altıntaş Belediyesi ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) iş birliğinde yenilendi.

Tarihimizin büyük 30 Ağustos zaferinin kazanıldığı topraklarda, Altıntaş ilçesi dağında bulunan, karadan ve havadan görünebilen dev Türk Bayrağı, doğa koşullarında hasar görmüş olması sebebiyle, büyük zaferin 99. yıl dönümünün kutlanacağı Zafer Bayramı’nın yaklaştığı günlerde yenilendi. Kütahya’da bulunan Dumlupınar, Altıntaş, Zafertepe gibi bölgeler, 30 Ağustos zaferinin kazanıldığı topraklar olması nedeniyle, hem Kütahya’mız, hem de ülkemiz açısından çok değerli bir öneme sahip bulunmaktadır. 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan, ülkemiz tarihinde önemli bir yeri olan Büyük Taarruz’u anmak için her yıl kutlanan resmi ve ulusal bayramımız, tüm ülkemizde olduğu gibi Kütahya’mız da da onurla, gururla taşınmakta ve gelecek nesillere aktarılmaktadır. Geçmişten bugüne tarih boyunca, ulusal değerlerine sahip çıkan, birlik ve beraberlik ruhuyla, büyük zaferlerle iz bırakan ecdadımızı şükranla ve rahmetle anar, gelecek nesillerimizin de milli, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak şanlı bayrağımızı en yükseklerde taşımaya devam etmesini dileriz.  
Kütahya Altıntaş ilçesi dağında bulunan dev Türk bayrağı, Altıntaş Belediyesi ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) iş birliğinde yenilendi.

Tarihimizin büyük 30 Ağustos zaferinin kazanıldığı topraklarda, Altıntaş ilçesi dağında bulunan, karadan ve havadan görünebilen dev Türk Bayrağı, doğa koşullarında hasar görmüş olması sebebiyle, büyük zaferin 99. yıl dönümünün kutlanacağı Zafer Bayramı’nın yaklaştığı günlerde yenilendi. Kütahya’da bulunan Dumlupınar, Altıntaş, Zafertepe gibi bölgeler, 30 Ağustos zaferinin kazanıldığı topraklar olması nedeniyle, hem Kütahya’mız, hem de ülkemiz açısından çok değerli bir öneme sahip bulunmaktadır.

30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan, ülkemiz tarihinde önemli bir yeri olan Büyük Taarruz’u anmak için her yıl kutlanan resmi ve ulusal bayramımız, tüm ülkemizde olduğu gibi Kütahya’mız da da onurla, gururla taşınmakta ve gelecek nesillere aktarılmaktadır. Geçmişten bugüne tarih boyunca, ulusal değerlerine sahip çıkan, birlik ve beraberlik ruhuyla, büyük zaferlerle iz bırakan ecdadımızı şükranla ve rahmetle anar, gelecek nesillerimizin de milli, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak şanlı bayrağımızı en yükseklerde taşımaya devam etmesini dileriz.

 

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.