Ahmet Erbaş: "KİBRİT ÇÖPÜ KADAR IŞIĞIN YOK!”

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Ahmet Erbaş: "KİBRİT ÇÖPÜ KADAR IŞIĞIN YOK!”

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından ülke genelinde düzenlenen "Adım Adım 2023" Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları devam ediyor.

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın yer aldığı toplantı en son Giresun’da gerçekleştirildi. “DİMDİK AYAKTAYIZ!” Toplantıda konuşan Erkan Haberal, “Türkiye'nin etrafında meydana gelen problemlerle uğraşmanın yanı sıra Pandemi süreciyle de mücadele ettiğini söyledi. İş yerlerinin iki yıla yakın kapalı kaldığını anımsatan Haberal, "İşletmelerimiz kapalı kaldı, üretim yapılamaz oldu ancak Allah'a şükür dimdik ayaktayız, kimseye de muhtaç değiliz. Kim yaptı, Cumhur İttifakı yaptı. İşte bunun için biz 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, Adayımız Belli Kararımız Net bir açıklama yaptık" diye konuştu. “KENDİSİNİ OLİMPİYAT MEŞALESİ SANIYOR” Toplantıda vatandaşlara hitap eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Osmanlı'ya yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Ahmet Erbaş, şunları kaydetti: "CHP'nin belediye başkanları şöyle bir huy edindi... Belediye başkanları kürsüye çıktıklarında yaptıkları hizmetleri anlatırlar, ne kadar çevre düzenlemesi, ne kadar kaldırım, ne kadar sosyal alan yaptıklarını anlatırlar. Ama CHP'nin belediye başkanları, son zamanlarda kendilerini tarihçi zannediyorlar, kendilerini, siyasi idol zannediyorlar. Meşhur bir söz var kibrit çöpü kadar ışık saçamayanların kendilerini olimpiyat meşalesi zannetmesi. İzmir Belediye Başkanı da herhalde kendini olimpiyat meşalesi zannediyor."      
Milliyetçi Hareket Partisi tarafından ülke genelinde düzenlenen "Adım Adım 2023" Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları devam ediyor.

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal ile MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın yer aldığı toplantı en son Giresun’da gerçekleştirildi.

“DİMDİK AYAKTAYIZ!”

Toplantıda konuşan Erkan Haberal, “Türkiye'nin etrafında meydana gelen problemlerle uğraşmanın yanı sıra Pandemi süreciyle de mücadele ettiğini söyledi.

İş yerlerinin iki yıla yakın kapalı kaldığını anımsatan Haberal, "İşletmelerimiz kapalı kaldı, üretim yapılamaz oldu ancak Allah'a şükür dimdik ayaktayız, kimseye de muhtaç değiliz. Kim yaptı, Cumhur İttifakı yaptı. İşte bunun için biz 2023 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber, Adayımız Belli Kararımız Net bir açıklama yaptık" diye konuştu.

“KENDİSİNİ OLİMPİYAT MEŞALESİ SANIYOR”

Toplantıda vatandaşlara hitap eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Osmanlı'ya yönelik sözlerine sert tepki gösterdi.

Ahmet Erbaş, şunları kaydetti:

"CHP'nin belediye başkanları şöyle bir huy edindi... Belediye başkanları kürsüye çıktıklarında yaptıkları hizmetleri anlatırlar, ne kadar çevre düzenlemesi, ne kadar kaldırım, ne kadar sosyal alan yaptıklarını anlatırlar. Ama CHP'nin belediye başkanları, son zamanlarda kendilerini tarihçi zannediyorlar, kendilerini, siyasi idol zannediyorlar. Meşhur bir söz var kibrit çöpü kadar ışık saçamayanların kendilerini olimpiyat meşalesi zannetmesi. İzmir Belediye Başkanı da herhalde kendini olimpiyat meşalesi zannediyor."

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.