Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.”

KÜTAHYA
 

Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.”

Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.”

Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.” Dünyanın bor rezervlerinin %64’ünün Türkiye’de ve bu rezervlerin de  %78’inin Kütahya’nın iki ilçesi Hisarcık ve Emet’te bulunduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, açıklamasına şöyle devam etti:   “Bu yıl Etibor İşletmeleri 1 milyar $’lık hammadde satmıştır. Etibor Genel Müdürlüğümüzün ve Enerji Bakanlığımızın bu iki ilçemizi, ihya etmeleri gerekmektedir. Mesela, Emet’te Cevizlidere Şehitliğimiz bulunmaktadır. Bu şehitlik Türk tarihi açısından çok önemlidir. Çünkü Büyük Taarruz’da savaşın seyrini değiştiren ve 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun yolunu açan bu şehitlerimizdir. Şehitliğimizin suyu yoktur, yolu asfalt değildir ve çevre düzenlemesine ihtiyaç vardır. Etibor Genel Müdürlüğü, mutlaka bu şehitliğimizin onarımını üstlenmelidir. Çünkü bu ilçeye maddi ve manevi borcu vardır.”
Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.”

Ahmet Erbaş, “HİSARCIK VE EMET’İN İHYA EDİLMESİ LAZIM.”

Dünyanın bor rezervlerinin %64’ünün Türkiye’de ve bu rezervlerin de 
%78’inin Kütahya’nın iki ilçesi Hisarcık ve Emet’te bulunduğuna dikkat çeken MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, açıklamasına şöyle devam etti:  

“Bu yıl Etibor İşletmeleri 1 milyar $’lık hammadde satmıştır. Etibor Genel Müdürlüğümüzün ve Enerji Bakanlığımızın bu iki ilçemizi, ihya etmeleri gerekmektedir.
Mesela, Emet’te Cevizlidere Şehitliğimiz bulunmaktadır. Bu şehitlik Türk tarihi açısından çok önemlidir. Çünkü Büyük Taarruz’da savaşın seyrini değiştiren ve 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşu’nun yolunu açan bu şehitlerimizdir. Şehitliğimizin suyu yoktur, yolu asfalt değildir ve çevre düzenlemesine ihtiyaç vardır. Etibor Genel Müdürlüğü, mutlaka bu şehitliğimizin onarımını üstlenmelidir. Çünkü bu ilçeye maddi ve manevi borcu vardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.