Afet Farkındalık Eğitimi Verildi

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Afet Farkındalık Eğitimi Verildi

“2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personele de Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Afetler her zaman her yerde olabilir ve yaşanabilir. Önemli olan güvenli bir yaşam için farkındalığı artırmak, gerekli önlemleri almak ve bir afet anında zararı en aza indirebilmek için bilinçli davranmak… Toplumun afet ve acil durumlar konusundaki farkındalığını ve hazırlıklı olma seviyesini geliştirmek için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık eğitimleri veriliyor ve bu eğitimler ile Afetlere Dirençli Toplum Oluşturulması amaçlanıyor. “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personele de Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Enformasyon Memuru Ercüment Kök tarafından verilen eğitimde sunu eşliğinde katılımcılara bilgiler aktarıldı. Eğitimde; afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış hareketleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar detaylı bir şekilde ele alınırken, afetlerden zarar almadan veya en az zararla kurtulabilmek için, bu anlamda alınacak tedbirlerin önemine vurgu yapıldı. 3 grup halinde verilen eğitimlerde Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline el broşürleri de dağıtılarak kendilerinin ve ailelerinin bilgilendirilmesine katkı sağlandı. Ayrıca eğitim sonunda “Acil Durum Kimlik Kartları” katılımcılara verildi ve acil durumlar için bilgi girişlerinin yapılarak, her daim yanlarında bulundurmaları istendi Eğitime Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir ile Kütahya Orman Bölge ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.
“2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personele de Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

Afetler her zaman her yerde olabilir ve yaşanabilir. Önemli olan güvenli bir yaşam için farkındalığı artırmak, gerekli önlemleri almak ve bir afet anında zararı en aza indirebilmek için bilinçli davranmak…

Toplumun afet ve acil durumlar konusundaki farkındalığını ve hazırlıklı olma seviyesini geliştirmek için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık eğitimleri veriliyor ve bu eğitimler ile Afetlere Dirençli Toplum Oluşturulması amaçlanıyor.

“2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı” kapsamında, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde görev yapan personele de Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Afet Farkındalık Eğitimi verildi. Enformasyon Memuru Ercüment Kök tarafından verilen eğitimde sunu eşliğinde katılımcılara bilgiler aktarıldı. Eğitimde; afetlerden önce alınması gereken tedbirler, afet anında yapılması gereken doğru davranış hareketleri ve afet sonrası için yapılması gereken planlamalar detaylı bir şekilde ele alınırken, afetlerden zarar almadan veya en az zararla kurtulabilmek için, bu anlamda alınacak tedbirlerin önemine vurgu yapıldı.

3 grup halinde verilen eğitimlerde Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeline el broşürleri de dağıtılarak kendilerinin ve ailelerinin bilgilendirilmesine katkı sağlandı. Ayrıca eğitim sonunda “Acil Durum Kimlik Kartları” katılımcılara verildi ve acil durumlar için bilgi girişlerinin yapılarak, her daim yanlarında bulundurmaları istendi

Eğitime Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Halil Karademir ile Kütahya Orman Bölge ve İşletme Müdürlüğü personeli katıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.