300 Tonluk İçme Suyu Deposu Hizmete Girdi

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

300 Tonluk İçme Suyu Deposu Hizmete Girdi

Kütahya Belediyesinin 4 mahallede aynı anda ihalesini yaptığı ve tamamladığı su depolarının açılışlarını sırası ile yapıyor. Sofu Mahallesinde yapımı tamamlanan 300 tonluk içme suyu deposu açılışı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı.

Kütahya’nın önceliklerini sıralayarak hizmet eden ve yılların biriken sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Sofu Mahallesinde imalatı tamamlanan içme suyu deposunun açılışını yaptı. Açılış töreninde konuşan Mahalle Muhtarı Ali Orhan 2019 yılında muhtar seçildiğini belirttiği konuşmasında “Mahalleye 2000 metre kanalizasyon hattı ve su deposu yapımında bizlere yardımcı olan Alim Işık Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Köse ve diğer başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Senelerdir çamurlu su içtiğimiz su deposunun yenilenmesi bizleri memnun etti. Bu hizmet Alim Başkanımızın ölümsüz bir eseridir. Bu hizmetlerin yanında iki katlı sosyal tesis binamız ve semt sahası yapımı inşallah kısa zaman içinde başlayacak” dedi. HİZMET ETMEK NASİP İŞİDİR Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Kütahyalıların artık her Cuma günü bir açılış yada temel atma törenine alıştığını belirtti. açılışları ve temel atmaları Cuma günleri yaptıklarını hatırlatan Başkan Işık, geçen yıl imalatı tamamlanan Sofu Mahallesi İçme Suyu Deposunun hayırlı olmasını temenni etti. 300 tonluk içme suyu deposunun diğer 4 mahalle ile birlikte tamamlandığını belirten Başkan Işık, “Hizmet etmek, hayır etmek nasip işi. Birçok arkadaşımız geçmişte de bu tür eserler bırakmak üzere ellerinden geleni yaptılar. Ama kalıcı eser bırakmak, hele su gibi çok kıymetli bir değerin korunup daha iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak böyle bir yatırımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. 400 bin liralık ihale bedeli ile geçen yıl tamamlandı. 4 mahallemize ayrı ayrı 300 tonluk yapmıştık. Ilıca’da aynı şekilde 700 tonluk sıcak su depomuzu yaptık. Onu da ayrı bir programla açacağız” dedi. SU HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İçme suyunun herkes için çok önemli olduğunu belirten Başkan Işık, “Dünyanın çok önemli gıda kaynaklarından birisi olan içme suyunun ülkemiz içinde ne kadar önemli olduğunu hepimiz bu pandemi sürecinde ve gittikçe yaygınlaşan kuraklık döneminde iyi anladık. Değerlerimize sahip çıkıyoruz. Burada sadece mahallemizdeki konutlara içme suyu verilmiyor. Fazlası da sulama suyu olarak havuza aktarılıyor. Emeği geçen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüklenici firmamız işi süresinde bitirdi, bizimle herhangi bir sorun yaşamadı. Tertemiz bir eseri buraya kazandırdık” dedi.
Kütahya Belediyesinin 4 mahallede aynı anda ihalesini yaptığı ve tamamladığı su depolarının açılışlarını sırası ile yapıyor. Sofu Mahallesinde yapımı tamamlanan 300 tonluk içme suyu deposu açılışı Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı.

Kütahya’nın önceliklerini sıralayarak hizmet eden ve yılların biriken sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Sofu Mahallesinde imalatı tamamlanan içme suyu deposunun açılışını yaptı. Açılış töreninde konuşan Mahalle Muhtarı Ali Orhan 2019 yılında muhtar seçildiğini belirttiği konuşmasında “Mahalleye 2000 metre kanalizasyon hattı ve su deposu yapımında bizlere yardımcı olan Alim Işık Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Köse ve diğer başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Senelerdir çamurlu su içtiğimiz su deposunun yenilenmesi bizleri memnun etti. Bu hizmet Alim Başkanımızın ölümsüz bir eseridir. Bu hizmetlerin yanında iki katlı sosyal tesis binamız ve semt sahası yapımı inşallah kısa zaman içinde başlayacak” dedi.

HİZMET ETMEK NASİP İŞİDİR

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Kütahyalıların artık her Cuma günü bir açılış yada temel atma törenine alıştığını belirtti. açılışları ve temel atmaları Cuma günleri yaptıklarını hatırlatan Başkan Işık, geçen yıl imalatı tamamlanan Sofu Mahallesi İçme Suyu Deposunun hayırlı olmasını temenni etti. 300 tonluk içme suyu deposunun diğer 4 mahalle ile birlikte tamamlandığını belirten Başkan Işık, “Hizmet etmek, hayır etmek nasip işi. Birçok arkadaşımız geçmişte de bu tür eserler bırakmak üzere ellerinden geleni yaptılar. Ama kalıcı eser bırakmak, hele su gibi çok kıymetli bir değerin korunup daha iyi şekilde kullanılmasını sağlayacak böyle bir yatırımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. 400 bin liralık ihale bedeli ile geçen yıl tamamlandı. 4 mahallemize ayrı ayrı 300 tonluk yapmıştık. Ilıca’da aynı şekilde 700 tonluk sıcak su depomuzu yaptık. Onu da ayrı bir programla açacağız” dedi.

SU HEPİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İçme suyunun herkes için çok önemli olduğunu belirten Başkan Işık, “Dünyanın çok önemli gıda kaynaklarından birisi olan içme suyunun ülkemiz içinde ne kadar önemli olduğunu hepimiz bu pandemi sürecinde ve gittikçe yaygınlaşan kuraklık döneminde iyi anladık. Değerlerimize sahip çıkıyoruz. Burada sadece mahallemizdeki konutlara içme suyu verilmiyor. Fazlası da sulama suyu olarak havuza aktarılıyor. Emeği geçen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yüklenici firmamız işi süresinde bitirdi, bizimle herhangi bir sorun yaşamadı. Tertemiz bir eseri buraya kazandırdık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.