Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in ardından, Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’da istifa Etti. Akıllara şu geldi: SIRA KİMDE?

GENEL
 

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in ardından, Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’da istifa Etti. Akıllara şu geldi: SIRA KİMDE?

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in ardından, Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’da istifa Etti. Akıllara şu soru geldi: SIRA KİMDE?

  Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Bahar kamuoyuna şu açıklamada bulundu; “Nisan 2019 tarihinden bu yana yürütmekte olduğum Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevim bugün itibarıyla görülen lüzum üzerine sona ermiştir. Yüce Allah'ın rızasını kazanma gayreti içerisinde, halka hizmet hakka hizmettir temel anlayışı ile yürüttüğüm görevim süresince, mesai saati gözetmeden birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarımdan helallik talep eder, desteklerinden dolayı her birine teşekkür ederim. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçilmiş bulunduğum Belediye Meclis üyeliğimin devam etmekte olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım. Takdir ve değerlendirme yüce kamuoyuna aittir." Öte yandan Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’a bağlı olan birimlerden (Temizlik İşleri - Park ve Bahçeler) sıkça şikâyetler dile getirilse de, peş peşe gelen istifalar akıllara Sıra Kimde? Sorusunu getirdi. Başkan Yardımcısı Murat Arık’ın da önümüzdeki günlerde istifa edeceği konuşuluyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden’in ardından, Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’da istifa Etti. Akıllara şu soru geldi: SIRA KİMDE?

 

Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Bahar kamuoyuna şu açıklamada bulundu;

“Nisan 2019 tarihinden bu yana yürütmekte olduğum Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevim bugün itibarıyla görülen lüzum üzerine sona ermiştir. Yüce Allah'ın rızasını kazanma gayreti içerisinde, halka hizmet hakka hizmettir temel anlayışı ile yürüttüğüm görevim süresince, mesai saati gözetmeden birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarımdan helallik talep eder, desteklerinden dolayı her birine teşekkür ederim. Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçilmiş bulunduğum Belediye Meclis üyeliğimin devam etmekte olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım. Takdir ve değerlendirme yüce kamuoyuna aittir."

Öte yandan Başkan Yardımcısı İlyas Bahar’a bağlı olan birimlerden (Temizlik İşleri - Park ve Bahçeler) sıkça şikâyetler dile getirilse de, peş peşe gelen istifalar akıllara Sıra Kimde? Sorusunu getirdi.

Başkan Yardımcısı Murat Arık’ın da önümüzdeki günlerde istifa edeceği konuşuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.