Togg için 'ön sipariş' gözüktü!

GENEL
 

Togg için 'ön sipariş' gözüktü!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların 'ön sipariş verme' hakkı kazanacağını açıkladı.BURSA (İGFA) - Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobili Togg, ekosisteminde önemli bir rolü olan mobil uygulaması Trumore'u yayımladı. Trumore'u akıllı telefonlarına indirenlerin ister NFT açık artırmasıyla, ister YeniLig'de yarışarak, isterse de çekilişe katılarak Togg için ön sipariş verme hakkı doğacağını duyurdu. Togg'dan yapılan önemli gelişmeye ilişkin paylaşım şöyle: https://twitter.com/Togg2022/status/1616406472174276610

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), Trumore uygulamasını indirip çekilişe katılanların 'ön sipariş verme' hakkı kazanacağını açıkladı.

BURSA (İGFA) - Türkiye’nin ilk yüzde 100 elektrikli yerli otomobili Togg, ekosisteminde önemli bir rolü olan mobil uygulaması Trumore'u yayımladı.

Trumore'u akıllı telefonlarına indirenlerin ister NFT açık artırmasıyla, ister YeniLig'de yarışarak, isterse de çekilişe katılarak Togg için ön sipariş verme hakkı doğacağını duyurdu.

Togg'dan yapılan önemli gelişmeye ilişkin paylaşım şöyle:

https://twitter.com/Togg2022/status/1616406472174276610

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.