Kütahya'da Millet Bahçesi'nde çalışmalar sürüyor

KÜTAHYA
 

Kütahya'da Millet Bahçesi'nde çalışmalar sürüyor

Kütahya'da Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden millet bahçesi inşasını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’ya özel projelendirilen millet bahçesinin kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.KÜTAHYA (İGFA) - Bahçelievler Mahallesi ile birlikte bölgenin cazibe merkezi olacak millet bahçesinde imalat çalışmaları hızla devam ediyor. Millet bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’ya özel olarak projelendirilen millet bahçesinin, kapalı otoparkı, sosyal donatı alanları ile mesire ve yürüyüş alanlarıyla bölgenin ve Kütahya’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Çalışanlarla kısa süre sohbet eden Başkan Işık, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Kütahya'da Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden millet bahçesi inşasını ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’ya özel projelendirilen millet bahçesinin kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

KÜTAHYA (İGFA) - Bahçelievler Mahallesi ile birlikte bölgenin cazibe merkezi olacak millet bahçesinde imalat çalışmaları hızla devam ediyor.

Millet bahçesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya’ya özel olarak projelendirilen millet bahçesinin, kapalı otoparkı, sosyal donatı alanları ile mesire ve yürüyüş alanlarıyla bölgenin ve Kütahya’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Çalışanlarla kısa süre sohbet eden Başkan Işık, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.