Cem Uzan: "Helalleşme yok hesaplaşma var"

GENEL
 

Cem Uzan: "Helalleşme yok hesaplaşma var"

Haziran 2023'te Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olacağını belirterek Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan Genç Parti kurucusu Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları hızlandırdı. Uzan, "Helalleşme yok hesaplaşma var" dedi.ANKARA (İGFA) - Yurtdışında yaşayan Genç Parti kurucusu Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları hızlandırdı. "Başbakan değil, Cumhurbaşkanı olacağım" diyen Uzan, paylaşımlarında, "Yasaklar, millet oy verdiği sürece kimsenin önünde engel olmuyor.  Bu yıl içinde medyaya geri dönüyorum. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyorum. Hem siyasette, hem de özgür medyada olacağım. Seçim 25 Haziran 2023'te olacak ve Recep Tayyip Erdoğan dönemi bitecek, emekli olacak. Türkiye yeni bir sayfa açacak" ifadelerini kullandı. "Gençlerin Cem abisiyim" diyerek, "Tüm gençlerimize namus sözü: Türkiye, Avrupa Birliği'ne dahil olacak. Yürekten söylüyorum: ÖZGÜRLÜK, ZENGİNLİK, HEDEF AVRUPA BİRLİĞİ. 3 sene içerisinde AB ile tam üyelik anlaşması imzalanacak. 5 sene sonunda üyelik tamamlanmış olacak. Şunu çok iyi biliyorum: Bunu benden başka yapabilecek kimse yok. BEN YAPARIM" dedi. Cem Uzan bugün ise "Helalleşme yok hesaplaşma var" paylaşımında bulundu. https://twitter.com/uzancc/status/1535176520779583488 pt>

Haziran 2023'te Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olacağını belirterek Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıklayan Genç Parti kurucusu Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları hızlandırdı. Uzan, "Helalleşme yok hesaplaşma var" dedi.

ANKARA (İGFA) - Yurtdışında yaşayan Genç Parti kurucusu Cem Uzan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları hızlandırdı.

"Başbakan değil, Cumhurbaşkanı olacağım" diyen Uzan, paylaşımlarında, "Yasaklar, millet oy verdiği sürece kimsenin önünde engel olmuyor.  Bu yıl içinde medyaya geri dönüyorum. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyorum. Hem siyasette, hem de özgür medyada olacağım. Seçim 25 Haziran 2023'te olacak ve Recep Tayyip Erdoğan dönemi bitecek, emekli olacak. Türkiye yeni bir sayfa açacak" ifadelerini kullandı.

"Gençlerin Cem abisiyim" diyerek, "Tüm gençlerimize namus sözü: Türkiye, Avrupa Birliği'ne dahil olacak. Yürekten söylüyorum: ÖZGÜRLÜK, ZENGİNLİK, HEDEF AVRUPA BİRLİĞİ. 3 sene içerisinde AB ile tam üyelik anlaşması imzalanacak. 5 sene sonunda üyelik tamamlanmış olacak. Şunu çok iyi biliyorum: Bunu benden başka yapabilecek kimse yok. BEN YAPARIM" dedi.

Cem Uzan bugün ise "Helalleşme yok hesaplaşma var" paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/uzancc/status/1535176520779583488 pt>
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.