Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram yoğunluğu yaşanıyor

GENEL (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram yoğunluğu yaşanıyor

Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram yoğunluğu yaşanıyor

AFYONKARAHISAR (AA) -Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, rezervasyonlarla Afyonkarahisar'da otellerdeki doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığını söyledi. Misafirlerin otellere girişlerinin hafta sonu olacağını dile getiren Gümüşhan, "Bayram tatili için Afyonkarahisar'a gelecek misafirlerimiz, şifalı termal sudan faydalanacak. Bunun yanı sıra kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezip, görecek. Frigya ve Emre Gölü üzerinde sıcak hava balonu uçuşu yapacak." dedi. Gümüşhan, bayram rezervasyonlarındaki ilgiden dolayı Afyonkarahisar'daki otel işletmecilerin memnun olduğunu vurguladı. Otellerin misafirlerine en iyi hizmeti sunacaklarını aktaran Gümüşhan, "Ramazan Bayramı dolayısıyla, otellerimizin kendine ait bir etkinlik ve animasyon programı bulunuyor. Güzel ve eğlenceli bir bayram konseptiyle misafirlerimiz hoşça vakit geçirebilecekler." diye konuştu.   Muhabir: Arif Yavuz  
Afyonkarahisar'daki termal otellerde bayram yoğunluğu yaşanıyor

AFYONKARAHISAR (AA) -Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, rezervasyonlarla Afyonkarahisar'da otellerdeki doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığını söyledi.

Misafirlerin otellere girişlerinin hafta sonu olacağını dile getiren Gümüşhan, "Bayram tatili için Afyonkarahisar'a gelecek misafirlerimiz, şifalı termal sudan faydalanacak. Bunun yanı sıra kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezip, görecek. Frigya ve Emre Gölü üzerinde sıcak hava balonu uçuşu yapacak." dedi.

Gümüşhan, bayram rezervasyonlarındaki ilgiden dolayı Afyonkarahisar'daki otel işletmecilerin memnun olduğunu vurguladı.

Otellerin misafirlerine en iyi hizmeti sunacaklarını aktaran Gümüşhan, "Ramazan Bayramı dolayısıyla, otellerimizin kendine ait bir etkinlik ve animasyon programı bulunuyor. Güzel ve eğlenceli bir bayram konseptiyle misafirlerimiz hoşça vakit geçirebilecekler." diye konuştu.

 

Muhabir: Arif Yavuz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.