Gayrı Milli Muhalefet Anlayışındakiler Bizi Anlayamazlar!

Kanal Kütahya Projesinin ilk etabı olarak imalatı tamamlanan Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulaması düzenlenen törenle açıldı. Törene Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'da katıldı.

■ “KÜTAHYA'DA ECDADA LAYIK ŞUURLA GÖNÜLDEN ÇALIŞAN, SORUMLULUĞUNUN FARKINDA BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR.”
Kütahya'nın tarihi ve kültürel özellikleriyle müstesna, milli mücadeledeki yeriyle kutlu bir diyar olduğunu ifade eden Sadir Durmaz, “Kütahya, bir beyliğin nasıl devlet olduğuna, bir avuç alperenin nasıl cihana kafa tuttuğuna şahitlik etmiştir. Dolayısıyla, böyle bir tarihin ve mazinin şehrinde; sorumluluğun farkında olarak hizmet etmek, Ecdada layık şuurla, gönülden ve aşkla çalışmak gereklidir. Hamdolsun, Kütahya'da bu sorumluluğunun farkında bir belediye başkanımız ve çalışma arkadaşları vardır.” Dedi.

►Konuşmasının devamında muhalefet partileri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Durmaz; 

■ “SADECE İSTANBUL'DA 10 BİN İŞÇİYİ İŞTEN ÇIKARIP, BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU HDP REFERANSLI 45 BİN KİŞİYİ İŞE ALANLARI, AZİZ MİLLETİMİZ GÖRÜYOR VE NOT EDİYOR.”

Siyaset uğruna, güzelim memleketimizi karanlığa sürüklemek isteyenlere, insanlarımıza umutsuzluk aşılayanlara, dünyadaki sorunları görmezden gelerek kap kara bir Türkiye resmi çizenlere inat, vatandaşımız her şeyin farkındadır, ferasetiyle her şeyi görmektedir.

Üretmek, imar etmek, hizmet etmek yerine, “algı belediyeciliği”ne kafa yoranları, 2 buçuk yıldır belediyelerinde çivi bile çakamayıp, “sosyal medyada belediyecilik” yapanları, Belediye kaynaklarını terör örgütlerine akıtanların görevden alınmasına karşı çıkanları, Seçim öncesi, “kimseyi işten çıkarmayacağız” diye namus sözü verip, göreve geldiklerinde binlerce kişiyi işten çıkaranları, Tasarruf edebiyatı yaparak, sadece İstanbul'da 10 bin işçiyi işten çıkarıp, büyük çoğunluğu HDP referanslı 45 bin kişiyi işe alanları, aziz milletimiz görüyor ve not ediyor. 

■“İÇERİDE VE DIŞARIDA TÖKEZLEMEMİZİ GÖZLEYENLER VAR.”
Üzerinde yaşadığımız toprakların, tarihin hiçbir döneminde sükûnet bulmadığının farkındayız. Emperyalist güçlerin küresel projelerinde, ülkemizin ve çevresindeki enerji kaynaklarının özel bir ilgi gördüğü ortadadır. Bu nedenle, her zaman içeride ve dışarıda tökezlememizi gözleyenler var olmuş ve var olmaya devam edecektir. Gezi Parkı olaylarıyla ülke çapında başlatılmak istenen kaos sürecinden istediklerini alamayanların, 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl bel bağladıklarına hepimiz şahit olduk. Kimileri, ortada seçim yokken “ben başbakan olacağım” diyerek, televizyon televizyon geziyordu; kimileri, kahvesini yudumlayarak televizyon karşısında, kanlı darbe girişimini izliyordu. 

■ “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ, SİYASETİNİ, MAKAM VE KOLTUK HIRSIYLA DEĞİL, İLKELERİ VE ÜLKÜLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPAR.”
Bunun karşısında, Sayın Genel Başkanımız, darbecilere karşı ilk açıklamayı yaparak milli iradeye can suyu vermiş, uçakların alçak uçuşlarla genel merkezimizi tehdit ve tahrik etmesine rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi, sabaha kadar sönmeyen Üç Hilal'inin ışığıyla ülkeyi aydınlatmıştır. Uğruna can verdiği aziz vatanında kaos ve kargaşa yaratmak isteyenlere, milli iradeyi gasp edip işgal etmek isteyenlere siyasi hesap uğruna göz kırpmamıştır. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi, siyasetini, makam ve koltuk hırsıyla değil, ilkeleri ve ülküleri doğrultusunda yapar. Sorunları istismar etmeden, çözüm odaklı siyaset anlayışı ile yol yürür.  Bu nedenledir ki; gayrı milli muhalefet anlayışındakiler bizi anlayamazlar!

■ “İZMİR'DE KUVAYI MİLLİYETCİ KESİLİP, HAKKÂRİ'DE ÖZERKLİK SÖZÜ VERENLER, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'Nİ VE ONUN LİDERİNİN SORUMLU SİYASET ANLAYIŞINI İDRAK EDEMEZ, ANLAYAMAZLAR.”
Atatürk'ü siyasi geçim kapısı haline getirip, vatanı bölmeye yeminli Atatürk düşmanı bölücülerle el ele siyaset yapanlar, terör örgütünün sözcülüğünü yapan televizyonlarda Anayasamızın ilk 4 maddesini tartışmaya açanlar, kapalı kapılar ardında, milletten gizli Anayasa hazırlayıp Türklüğü Anayasadan çıkarmaya çalışanlar, İzmir'de Kuvayı Milliyetci kesilip, Hakkâri'de özerklik sözü verenler, Parti binalarına “sınır namustur” yazıp, sınırlarımızı koruyacak tezkereye HDP ile birlikte “hayır” diyenler, Gezi Olaylarının finansörü Sorosçu Osman Kavala'ya, 6-7 Ekim Olaylarının azmettiricisi terörist Selahattin Demirtaş'a sahip çıkanlar, 1915 Olaylarını “soykırım” gören terörist seviciden il başkanı yapanlar, Elbette ki; Milliyetçi Hareket Partisi'ni ve onun Liderinin sorumlu siyaset anlayışını idrak edemez, anlayamazlar.

■ “ABD BAŞKANI BİDEN'IN “TÜRKİYE'DE MUHALEFETİ DESTEKLEYECEĞİZ” SÖZÜNÜN BÜYÜSÜYLE, İKTİDAR OLMAYI HAYAL EDENLERİ MİLLETİMİZ ŞAMARIYLA KENDİLERİNE GETİRECEKTİR.“
Diğer taraftan; HDP'li vekilin “bizim sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz” sözlerine cevap veremeyen, “Burası Kürdistan” diyene tek kelime edemeyen ama şehit yakınının “HDP ile ittifak yapmayın, Demirtaş ile kahvaltı yapmayın” demesine küfürle karşılık veren, utanmadan bir de küfürcü vekillerine sahip çıkan, kendilerine İYİ deyip, cilaları dökülünce gerçek yüzleri ortaya çıkan köksüzler de bizi anlayamaz! Bunların tek anladıkları, koltuk, makam, çıkar, menfaattir! Aziz milletimiz kimin iyi kimin kötü olduğunu görmekte ve bilmektedir. ABD başkanı Biden'ın “Türkiye'de muhalefeti destekleyeceğiz” sözünün büyüsüyle, iktidar olmayı hayal edenleri milletimiz şamarıyla kendilerine getirecektir. 

■ GAYRI MİLLİ MUHALEFET GÖRMEK İSTEMESE DE, “NE İŞİMİZ VAR SURİYE'DE, NE İŞİMİZ VAR LİBYA'DA” DESELER DE ALLAH'A ŞÜKÜR; SURİYE'NİN KUZEYİNDEKİ TERÖR DEVLETİ KURMA HESAPLARI BOZULDU.”
Milli varlığımıza ve milli irademize yöneltilen tehditleri aşa aşa bugünlere geldik ve 2023'e doğru yürüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin “hızlı karar alma ve anında uygulama” imkânı sayesinde az ve zor zamanda büyük işler başarılmıştır. Gayrı Milli muhalefet görmek istemese de, “Ne işimiz var Suriye'de, ne işimiz var Libya'da” deseler de Allah'a şükür; Suriye'nin kuzeyindeki terör devleti kurma hesapları bozuldu. Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizi karaya sıkıştırmak isteyenlere karşı egemenlik haklarımız sonuna kadar korundu ve Mavi vatanımıza sahip çıkıldı. Milli Davamız Kuzey Kıbrıs'ta Türklük kazandı. Karabağ'a Türk'ün şanlı bayrağı dikildi.  Savuma Sanayimizdeki yerli ve milli projelerle, zamanında silah ambargosu uygulayanlara meydan okundu!

■ “ARTIK BURADAN GERİ DÖNÜŞ YOKTUR.”
Cumhur İttifakının yerli ve milli duruşu ve aziz milletimizin desteğiyle Devletimiz, gönül coğrafyamızda Türkiye'nin onayı ve oluru olmadan hiçbir girişimin gerçekleşme şansının olmadığını bütün cihana ilan etti. Artık buradan geri dönüş yoktur. Hep birlikte el ele vererek, 2023 Lider Ülke Türkiye vizyonumuza uygun çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.