Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’tan Sert Açıklama

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’tan Sert Açıklama

SİZİN İÇİN ÇOK ZOR AMA ADALET İSTİYORUZ

Geçtiğimiz Pazar günü Kütahya Dumlupınar Stadında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren B.Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçının hakemi ve Merkez Hakem Kurulu hakkında, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş oldukça sert ifadeler kullandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsünden seslenen Milletvekili Erbaş; “Belediye Kütahya sporu kafanızda sildiyseniz, ya da şampiyonluğu kime vereceğinizi şimdiden belirlediyseniz biz bunu bilelim. Biliyorum ki sizin için çok zor ama biz sadece ve sadece adalet istiyoruz.” Dedi. HAKEM OLUP OLMADIĞINI MERAK EDİYORUZ! 3. Lig !. Grupta Şampiyonluğunun en önemli maçı olarak kabul edilen Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçında hakemin verdiği kararlarla maçın önüne geçtiğini söyleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş; “Bizim maçlarımıza atanan hakemlerin gerçekten hakem olup olmadığını merak ediyoruz. Özellikle de Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçını yöneten kişinin hakem olup olmadığını merak ediyoruz.” açıklaması yaptı. Erbaş; “Ben buradan Merkez Hakem Kurulu’na seslenmek istiyorum. Biliyorum ki sizin için çok zor ama biz sadece ve sadece adalet istiyoruz. 700.000 nüfuslu Kütahya’mızın profesyonel liglerde bir takımı var o da belediye Kütahya spor. Özellikle bizim maçlarımıza atanan hakemlerin gerçekten hakem olup olmadığını merak ediyoruz. Hani eğer Kütahya Belediye sporu kafanızda sildiyseniz, ya da şampiyonluğu kime vereceğinizi şimdiden belirlediyseniz biz bunu bilelim. Sahada ter döken genç sporcu kardeşlerimizi, kulüp çalışanlarımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi ama her şeyden önemlisi yağmur, çamur, kış demeden takımını destekleyen binlerce taraftarımızı boşa yormayın. Merkez Hakem Kurulu şunu bilin ki, kuruluşun ve kurtuluşun kadim şehri Kütahya size rağmen bu yıl sahada alnının teriyle istediğini alacak.” Dedi.
SİZİN İÇİN ÇOK ZOR AMA ADALET İSTİYORUZ

Geçtiğimiz Pazar günü Kütahya Dumlupınar Stadında oynanan ve 1-1 beraberlikle sona eren B.Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçının hakemi ve Merkez Hakem Kurulu hakkında, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş oldukça sert ifadeler kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsünden seslenen Milletvekili Erbaş; “Belediye Kütahya sporu kafanızda sildiyseniz, ya da şampiyonluğu kime vereceğinizi şimdiden belirlediyseniz biz bunu bilelim. Biliyorum ki sizin için çok zor ama biz sadece ve sadece adalet istiyoruz.” Dedi.

HAKEM OLUP OLMADIĞINI MERAK EDİYORUZ!

3. Lig !. Grupta Şampiyonluğunun en önemli maçı olarak kabul edilen Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçında hakemin verdiği kararlarla maçın önüne geçtiğini söyleyen MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş; “Bizim maçlarımıza atanan hakemlerin gerçekten hakem olup olmadığını merak ediyoruz. Özellikle de Kütahya - Mersin İdman Yurdu maçını yöneten kişinin hakem olup olmadığını merak ediyoruz.” açıklaması yaptı.

Erbaş; “Ben buradan Merkez Hakem Kurulu’na seslenmek istiyorum. Biliyorum ki sizin için çok zor ama biz sadece ve sadece adalet istiyoruz. 700.000 nüfuslu Kütahya’mızın profesyonel liglerde bir takımı var o da belediye Kütahya spor. Özellikle bizim maçlarımıza atanan hakemlerin gerçekten hakem olup olmadığını merak ediyoruz. Hani eğer Kütahya Belediye sporu kafanızda sildiyseniz, ya da şampiyonluğu kime vereceğinizi şimdiden belirlediyseniz biz bunu bilelim. Sahada ter döken genç sporcu kardeşlerimizi, kulüp çalışanlarımızı, teknik heyetimizi ve yöneticilerimizi ama her şeyden önemlisi yağmur, çamur, kış demeden takımını destekleyen binlerce taraftarımızı boşa yormayın. Merkez Hakem Kurulu şunu bilin ki, kuruluşun ve kurtuluşun kadim şehri Kütahya size rağmen bu yıl sahada alnının teriyle istediğini alacak.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.