MHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARTMASI

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

MHP HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARTMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP’den seçilen Kütahya İl, İlçe ve belde başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

PROJELER TEK TEK GÖRÜŞÜLDÜ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yapılan ziyarette, bakanlığa bağlı üst düzey bürokratlarda hazır bulunurken, il, ilçe ve belde belediyelerin proje ve yatırım çalışmaları tek tek görüşüldü. KÜTAHYA ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM Yapılan ziyaret hakkında bilgiler veren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Sayın bakanımız göreve geldiği günden buyana Kütahya’nın tüm istek ve önerilerine olumlu cevap vermiştir. İlimize yaptığı son ziyarette bunun en güzel örneğidir. İlimizde bulunan tüm belediyelere ekipman ve maddi destekleri olmuştur. Bugünde Kütahya il başkanımız ve partimizden aday olarak belediye başkanı seçilen il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile bakanımızı ziyaret ettik. Sayın bakanımıza hem daha önce yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ettik hem de yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik. Tüm Kütahya halkı adına başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere tüm bakanlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. ”dedi. YATIRIMLARIMIZI İSTİŞARE ETTİK MHP Kütahya heyetinin yapmış olduğu ziyareti, kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyuran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ; “ Cumhur ittifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Alim ışık ve beraberindeki heyetle bir araya geldik. Toplantımızda ilimizde yapımı süren ve planlanan çevre ve şehircilik yatırımlarımızı istişare ettik.” Açıklaması yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ve MHP’den seçilen Kütahya İl, İlçe ve belde başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

PROJELER TEK TEK GÖRÜŞÜLDÜ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a yapılan ziyarette, bakanlığa bağlı üst düzey bürokratlarda hazır bulunurken, il, ilçe ve belde belediyelerin proje ve yatırım çalışmaları tek tek görüşüldü.

KÜTAHYA ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yapılan ziyaret hakkında bilgiler veren MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ; “ Sayın bakanımız göreve geldiği günden buyana Kütahya’nın tüm istek ve önerilerine olumlu cevap vermiştir. İlimize yaptığı son ziyarette bunun en güzel örneğidir. İlimizde bulunan tüm belediyelere ekipman ve maddi destekleri olmuştur. Bugünde Kütahya il başkanımız ve partimizden aday olarak belediye başkanı seçilen il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile bakanımızı ziyaret ettik. Sayın bakanımıza hem daha önce yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ettik hem de yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik. Tüm Kütahya halkı adına başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum olmak üzere tüm bakanlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. ”dedi.

YATIRIMLARIMIZI İSTİŞARE ETTİK
MHP Kütahya heyetinin yapmış olduğu ziyareti, kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyuran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ; “ Cumhur ittifakımızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Alim ışık ve beraberindeki heyetle bir araya geldik. Toplantımızda ilimizde yapımı süren ve planlanan çevre ve şehircilik yatırımlarımızı istişare ettik.” Açıklaması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.