Kütahya'da İHH yetim çocukların yüzünü güldürdü

KÜTAHYA
 

Kütahya'da İHH yetim çocukların yüzünü güldürdü

İHH Kütahya İnsani Yardım Vakfı tarafından Dünya Yetim Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi. KÜTAHYA (İGFA) - İHH’nın düzenlediği iftar programına Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü ile birlikte katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yetim çocukların gülmesi için yapılan her çalışmayı desteklediklerini ifade etti. Programa katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, böyle anlamlı bir günde çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Işık, yetim çocuklar için ellerinden gelen yardımı ve desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti. Programda Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü çocuklara hazırlanan çeşitli hediyeleri verdi. Etkinlikte Hacivat - Karagöz gösterimi ile son buldu.

İHH Kütahya İnsani Yardım Vakfı tarafından Dünya Yetim Günü dolayısıyla iftar programı düzenlendi.

KÜTAHYA (İGFA) - İHH’nın düzenlediği iftar programına Vali Ali Çelik, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü ile birlikte katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yetim çocukların gülmesi için yapılan her çalışmayı desteklediklerini ifade etti.

Programa katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, böyle anlamlı bir günde çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Işık, yetim çocuklar için ellerinden gelen yardımı ve desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Programda Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve il protokolü çocuklara hazırlanan çeşitli hediyeleri verdi.

Etkinlikte Hacivat - Karagöz gösterimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.