Kütahya'da 'Hava'lı yedek subaylar yemin etti

KÜTAHYA
 

Kütahya'da 'Hava'lı yedek subaylar yemin etti

Kütahya'da Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yedek subay adaylarının yemini için tören düzenlendi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 387 dönem Yedek Subay adaylarının yemin törenine katıldı. Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapılan yemin töreni sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tören, eğitimlerini tamamlayan astsubay adaylarının Türk Bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak ant içmesiyle birlikte sona erdi. Yemin töreni sonrasında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, asker aileleri ile bir araya geldi.

Kütahya'da Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yedek subay adaylarının yemini için tören düzenlendi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 387 dönem Yedek Subay adaylarının yemin törenine katıldı.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapılan yemin töreni sancağın tanıtılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Tören, eğitimlerini tamamlayan astsubay adaylarının Türk Bayrağı ve silah üzerine ellerini koyarak ant içmesiyle birlikte sona erdi.

Yemin töreni sonrasında Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, asker aileleri ile bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.