Kütahya Muratdağı Barajı 33 bin dekar alanı sulayacak

KÜTAHYA
 

Kütahya Muratdağı Barajı 33 bin dekar alanı sulayacak

Kütahya Gediz Muratdağı Barajı'nda çalışmalar yeniden başladı.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, DSİ Bölge Müdürü Kağan Şan, Kütahya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ın katılımıyla ,kurban kesimi ve dualar eşliğinde Kütahya Gediz Muratdağı Barajı'nda çalışmalar yeniden başladı. Su depolama kapasitesi 13,02 milyon metreküp olan barajın, toplam sulama alanı 32 bin 270 dekar olduğu belirtilirken, relokasyon yolu imalatlarının devam ettiği kaydedildi.

Kütahya Gediz Muratdağı Barajı'nda çalışmalar yeniden başladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, DSİ Bölge Müdürü Kağan Şan, Kütahya AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ın katılımıyla ,kurban kesimi ve dualar eşliğinde Kütahya Gediz Muratdağı Barajı'nda çalışmalar yeniden başladı.

Su depolama kapasitesi 13,02 milyon metreküp olan barajın, toplam sulama alanı 32 bin 270 dekar olduğu belirtilirken, relokasyon yolu imalatlarının devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.