Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerisinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu

KÜTAHYA
 

Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerisinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu

Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu.

Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerisinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu. Ulusal Basına düşen haberde Kütahya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat  Kıncı’nın  Kütahya İYİ Parti İl Sekreteri Sülbiye Yüksel’i darp ettiği paylaşıldı. İYİ Parti Genel Merkezi’nin ve İYİ Parti Kütahya Teşkilatı’nın olaya sessiz kalmasına sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki gösterilirken bir sert tepkide AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenlen‘den geldi. Ceyda Çetin Erenler basın açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Türk kadınının en büyük timsali, Osmanlı İmparatorluğu’nun Devlet Anası, Hayme Ana’nın memleketi, seçim bölgem Kütahya’da; bugün yaşanan kadına şiddet olayı hepimizi derinden etkiledi. Kadın bir Genel Başkanın başkanlık ettiği İYİ Parti’nin Kütahya il yönetim kurulu üyesi, yine aynı partide siyaset yapan ilçe başkanı tarafından küfürlere ve fiziksel şiddete maruz kaldı. Hepimizi ziyadesiyle müteessir eden bu çirkin hadiseyi şiddetle kınıyor, mağdur olan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AK Parti olarak kadına şiddetle sıfır tolerans ilkesiyle,  bugüne kadar kıyasıya mücadele ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu faciada; saldırganla mağdurun aynı partide olması hele hele de siyasetle iştigal edip örnek teşkil etmeleri gerekirken, isimlerinin bu şekilde anılmasını olayın ayrıca vahim bir tarafı olarak görüyorum. Kadim şehrimiz Kütahyamızın isminin böyle bir olayla gündeme gelmesinden de son derece üzüntü duydum. Maalesef son günlerde muhalefet partilerinin gerek TBMM’mizde, gerekse farklı mekânlarda aziz milletimizin huzurunda sergilediği olaylar hepimizi utandırmaktadır. Muhalefet partileri küfür eden, şiddet uygulayan gibi olumsuz sıfatlarla her geçen gün daha da fazla anılır olmaktadırlar. Ak Parti olarak; siyasete yakışmayan bu çirkin üslup ve tavırlara 84 milyon vatandaşımızın, bilhassa çocuklarımızın ve gençlerimizin şahit olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Çok iyi küfreden, çok iyi şiddet uygulayan İYİ Partinin ilerleyen günlerde daha nasıl iyiliklerini göreceğiz bakalım…“ SÖZ KONUSU OLAY: https://www.ahaber.com.tr/video/yasam-videolari/kutahyada-iyi-partili-kadina-saldiri-iyi-partili-baskan-rifat-kinci-iyi-partili-sulbiye-yukseli-darp-etti  
Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu.

Kütahya İYİ Parti Teşkilatı içerisinde yaşanan skandal kadına şiddet olayı ulusal basında gündem oldu. Ulusal Basına düşen haberde Kütahya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat  Kıncı’nın  Kütahya İYİ Parti İl Sekreteri Sülbiye Yüksel’i darp ettiği paylaşıldı.

İYİ Parti Genel Merkezi’nin ve İYİ Parti Kütahya Teşkilatı’nın olaya sessiz kalmasına sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepki gösterilirken bir sert tepkide AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenlen‘den geldi.

Ceyda Çetin Erenler basın açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Türk kadınının en büyük timsali, Osmanlı İmparatorluğu’nun Devlet Anası, Hayme Ana’nın memleketi, seçim bölgem Kütahya’da; bugün yaşanan kadına şiddet olayı hepimizi derinden etkiledi. Kadın bir Genel Başkanın başkanlık ettiği İYİ Parti’nin Kütahya il yönetim kurulu üyesi, yine aynı partide siyaset yapan ilçe başkanı tarafından küfürlere ve fiziksel şiddete maruz kaldı. Hepimizi ziyadesiyle müteessir eden bu çirkin hadiseyi şiddetle kınıyor, mağdur olan kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

AK Parti olarak kadına şiddetle sıfır tolerans ilkesiyle,  bugüne kadar kıyasıya mücadele ettik, etmeye de devam ediyoruz. Bu faciada; saldırganla mağdurun aynı partide olması hele hele de siyasetle iştigal edip örnek teşkil etmeleri gerekirken, isimlerinin bu şekilde anılmasını olayın ayrıca vahim bir tarafı olarak görüyorum. Kadim şehrimiz Kütahyamızın isminin böyle bir olayla gündeme gelmesinden de son derece üzüntü duydum.

Maalesef son günlerde muhalefet partilerinin gerek TBMM’mizde, gerekse farklı mekânlarda aziz milletimizin huzurunda sergilediği olaylar hepimizi utandırmaktadır. Muhalefet partileri küfür eden, şiddet uygulayan gibi olumsuz sıfatlarla her geçen gün daha da fazla anılır olmaktadırlar.

Ak Parti olarak; siyasete yakışmayan bu çirkin üslup ve tavırlara 84 milyon vatandaşımızın, bilhassa çocuklarımızın ve gençlerimizin şahit olmaması için ne gerekiyorsa yapacağız.

Çok iyi küfreden, çok iyi şiddet uygulayan İYİ Partinin ilerleyen günlerde daha nasıl iyiliklerini göreceğiz bakalım…“

SÖZ KONUSU OLAY:

https://www.ahaber.com.tr/video/yasam-videolari/kutahyada-iyi-partili-kadina-saldiri-iyi-partili-baskan-rifat-kinci-iyi-partili-sulbiye-yukseli-darp-etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.