Vali Ali Çelik, Dumansız Kampüs etkinliğine katıldı

KÜTAHYA
 

Vali Ali Çelik, Dumansız Kampüs etkinliğine katıldı

DPÜ’de “Dumansız Kampüs” uygulaması Vali Ali Çelik’in katılımıyla hayata geçirildi.

  Uygulama kapsamında tütün ürünleri kullanımının yasaklandığı alanlarda Vali Ali Çelik, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Yeşilay Kütahya Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından işaretleme yapıldı.  Genç Yeşilay Topluluğu ile YEDAM yetkililerinin stantlarını ziyaret ederek bilgiler alan Vali Çelik, öğrencilerle de sohbet ederek sigara içmemeleri ve bağımlılıklardan uzak durmaları tavsiyesinde bulundu. “Çok güçlü iradem var, istediğim zaman bırakırım” düşüncesinin doğru olmadığının altını çizen Vali Çelik, “Hayata yön verecek en temel cümle karar vermek ve karar verdiğiniz şeyi yapmak. Ben buradaki gençlerden de özellikle sırada bekleyen arkadaşlarımızdan da sigara içme alışkanlığı olanlar varsa sigarayı bırakmaları konusunda onlar için dua ediyorum, temenni ediyorum ve inşallah sigara alışkanlıklarını bırakırlar ve tüm bağımlılıklardan da uzak dururlar. Buna teknoloji bağımlılığı da dahil” diye konuştu.
DPÜ’de “Dumansız Kampüs” uygulaması Vali Ali Çelik’in katılımıyla hayata geçirildi.

 

Uygulama kapsamında tütün ürünleri kullanımının yasaklandığı alanlarda Vali Ali Çelik, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Yeşilay Kütahya Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından işaretleme yapıldı. 

Genç Yeşilay Topluluğu ile YEDAM yetkililerinin stantlarını ziyaret ederek bilgiler alan Vali Çelik, öğrencilerle de sohbet ederek sigara içmemeleri ve bağımlılıklardan uzak durmaları tavsiyesinde bulundu.

“Çok güçlü iradem var, istediğim zaman bırakırım” düşüncesinin doğru olmadığının altını çizen Vali Çelik, “Hayata yön verecek en temel cümle karar vermek ve karar verdiğiniz şeyi yapmak. Ben buradaki gençlerden de özellikle sırada bekleyen arkadaşlarımızdan da sigara içme alışkanlığı olanlar varsa sigarayı bırakmaları konusunda onlar için dua ediyorum, temenni ediyorum ve inşallah sigara alışkanlıklarını bırakırlar ve tüm bağımlılıklardan da uzak dururlar. Buna teknoloji bağımlılığı da dahil” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.