KÜTAHYA’DA ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI UYGULUYORUZ

KÜTAHYA
 

KÜTAHYA’DA ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI UYGULUYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlattığı ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında Kütahya’ya gelen MHP heyeti, STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu, esnaf ve iş dünyasını ziyaret etti.

MHP’nin başlattığı ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında, Türkiye’nin her iline ziyaretler yapılıyor. Kütahya’ya gelen TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyeleri Volkan Dudu, Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, İl teşkilatının organizasyonu ile STK temsilcileri, başkanları, muhtarlar ve gönüllü kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiler. Yapılan protokol konuşmaların ardından heyet, söz alan STK temsilcileri ve muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Gerçekleşen toplantının ardından heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çiniciler Çarşısı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, şehit ailelerine evlerinde ziyaret ile Kütahya Valiliğini ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolunda esnaf ziyareti gerçekleştirildi. Son olarak Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret eden MHP heyeti, Başkan Işık’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, Kütahya’da üretken belediyecilik anlayışı ile birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, 2022 yılı bütçesinin önemli bölümünü yatırıma ayırdıklarını söyledi. Başkan Işık, MHP heyetine günün anısına Kütahya’nın simgelerinden olan çini vazo hediye etti. Yapılan toplantı ve ziyaretlerde TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyeleri Volkan Dudu, Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ve çok sayıda parti yöneticisi yer aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlattığı ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında Kütahya’ya gelen MHP heyeti, STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu, esnaf ve iş dünyasını ziyaret etti.

MHP’nin başlattığı ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında, Türkiye’nin her iline ziyaretler yapılıyor. Kütahya’ya gelen TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyeleri Volkan Dudu, Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, İl teşkilatının organizasyonu ile STK temsilcileri, başkanları, muhtarlar ve gönüllü kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiler. Yapılan protokol konuşmaların ardından heyet, söz alan STK temsilcileri ve muhtarların istek ve taleplerini dinledi.

Gerçekleşen toplantının ardından heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Çiniciler Çarşısı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği, şehit ailelerine evlerinde ziyaret ile Kütahya Valiliğini ziyaret ettiler. Ziyaretlerin ardından Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolunda esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Son olarak Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret eden MHP heyeti, Başkan Işık’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılar dilediler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Işık, Kütahya’da üretken belediyecilik anlayışı ile birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, 2022 yılı bütçesinin önemli bölümünü yatırıma ayırdıklarını söyledi.

Başkan Işık, MHP heyetine günün anısına Kütahya’nın simgelerinden olan çini vazo hediye etti.

Yapılan toplantı ve ziyaretlerde TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyeleri Volkan Dudu, Kadir Şekerci ve Özgür Bayraktar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ve çok sayıda parti yöneticisi yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.