Eski Japon Prensesi Mako New York'taki 'sıradan' hayatına başladı

GENEL (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Eski Japon Prensesi Mako New York'taki 'sıradan' hayatına başladı

Eski Japon Prensesi Mako New York'taki 'sıradan' hayatına başladı

ANKARA(AA) - ABD basınında yer alan haberlere göre, erkek arkadaşıyla evlenerek kraliyet statüsünden vazgeçen Mako ile eşi Komuro Kei Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen küçük çaplı törenle yolcu edildi.New York'taki John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na ulaşan Kumoro çiftine, havaalanında polis ve güvenlik ordusu eşlik etti.Çıkışta kendilerini bekleyen onlarca gazetecinin sorularına yanıt vermeyen çift, bir araçla havalimanından uzaklaştı.26 Ekim'de evlenen 30 yaşındaki çiftin, Komuro'nun hukuk firmasında çalıştığı New York'ta bir daire kiralaması bekleniyor.Eski prenses Mako'nun, ABD'de kuracağı "sıradan" yaşamı uluslararası kamuoyunun merak konusu oldu.Mako'nun New York'taki aile ve iş hayatının kamuoyu tarafından yakından takip edilmesi bekleniyor.Japonya İmparatorluk ailesinde halktan biriyle evlenen kadın mensuplar, kraliyet statüsünü kaybediyor.Prenses Mako da evliliği nedeniyle bu statüsünden vazgeçti.
Eski Japon Prensesi Mako New York'taki 'sıradan' hayatına başladı

ANKARA(AA) - ABD basınında yer alan haberlere göre, erkek arkadaşıyla evlenerek kraliyet statüsünden vazgeçen Mako ile eşi Komuro Kei Japonya'nın başkenti Tokyo'da düzenlenen küçük çaplı törenle yolcu edildi.

New York'taki John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'na ulaşan Kumoro çiftine, havaalanında polis ve güvenlik ordusu eşlik etti.

Çıkışta kendilerini bekleyen onlarca gazetecinin sorularına yanıt vermeyen çift, bir araçla havalimanından uzaklaştı.

26 Ekim'de evlenen 30 yaşındaki çiftin, Komuro'nun hukuk firmasında çalıştığı New York'ta bir daire kiralaması bekleniyor.

Eski prenses Mako'nun, ABD'de kuracağı "sıradan" yaşamı uluslararası kamuoyunun merak konusu oldu.

Mako'nun New York'taki aile ve iş hayatının kamuoyu tarafından yakından takip edilmesi bekleniyor.

Japonya İmparatorluk ailesinde halktan biriyle evlenen kadın mensuplar, kraliyet statüsünü kaybediyor.

Prenses Mako da evliliği nedeniyle bu statüsünden vazgeçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.