CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BAŞKAN IŞIK NE SÖYLEDİ?

GENEL (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BAŞKAN IŞIK NE SÖYLEDİ?

CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BAŞKAN IŞIK NE SÖYLEDİ?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik. Bölümler halinde yayınlayacağız. CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BU KONU İÇİN NE SÖYLÜYORSUNUZ? Başkan IŞIK: Ruhsen Kumdalı önce devlet ve kurum yönetimi nasıl yapılır, onu öğrensin. Niye dava açıyor? Neyin davasını açıyor? Satılmış bir şey mi var? Satarsın, onların reddettiği bir sonuç çıkar da itiraz ederler dava açar. Neye dava açacakmış? Meclis kararına mı? Güldürmesin kendine. Biz onu seviyoruz meclis üyemiz olduğu, vatandaşın oyu ile seçilip burada benimde meclis üyem olduğu için. Belli ölçülerde saygı sevgi çerçevesinde ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Buyursun açsın davasını. Tutan mı var? Dava açacak bir şey yok ki. Meclis üyesi olarak iradenizi ortaya koyarsınız. Evet veya ret diyebilirsiniz. Buna saygı duyarız. Niye evet dediniz ya da niye reddettiniz diye kimseye bu güne kadar soru mu sorduk? Kütahya Belediye meclisinin oy çokluğu ile almış olduğu bir kararı iptal ettirmek için dava açmak istiyorsa buyursun açsın. Bu güne kadar hangi belediyede olmuş böyle bir şey. O nedenle bilmeden konuşmasınlar. Vatandaşı da yanlış yönlendirmesinler. Ne gerekçe ile dava açacak? Ben ret verdim kabul olmadı bizim istemediğimiz hiçbir şey Kütahya’ya yapılamaz mı demek istiyorlar? Niye o zaman demokrasi var, niye oy çokluğu var? Ya da oy birliği ile kabul var? O zaman herkes reddetsin ya da kabul etsin meclise ne gerek? Yargı bağımsız. Buyursun açsın. Biz işimize bakıyoruz.
CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BAŞKAN IŞIK NE SÖYLEDİ?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik. Bölümler halinde yayınlayacağız.

CHP MECLİS ÜYESİ TÜRKMENSU İLE İLGİLİ DAVA AÇACAĞINI BELİRTTİ. BU KONU İÇİN NE SÖYLÜYORSUNUZ?

Başkan IŞIK: Ruhsen Kumdalı önce devlet ve kurum yönetimi nasıl yapılır, onu öğrensin. Niye dava açıyor? Neyin davasını açıyor? Satılmış bir şey mi var? Satarsın, onların reddettiği bir sonuç çıkar da itiraz ederler dava açar. Neye dava açacakmış? Meclis kararına mı? Güldürmesin kendine. Biz onu seviyoruz meclis üyemiz olduğu, vatandaşın oyu ile seçilip burada benimde meclis üyem olduğu için. Belli ölçülerde saygı sevgi çerçevesinde ilişkilerimizi sürdürüyoruz. Buyursun açsın davasını. Tutan mı var?

Dava açacak bir şey yok ki. Meclis üyesi olarak iradenizi ortaya koyarsınız. Evet veya ret diyebilirsiniz. Buna saygı duyarız. Niye evet dediniz ya da niye reddettiniz diye kimseye bu güne kadar soru mu sorduk? Kütahya Belediye meclisinin oy çokluğu ile almış olduğu bir kararı iptal ettirmek için dava açmak istiyorsa buyursun açsın. Bu güne kadar hangi belediyede olmuş böyle bir şey. O nedenle bilmeden konuşmasınlar. Vatandaşı da yanlış yönlendirmesinler. Ne gerekçe ile dava açacak? Ben ret verdim kabul olmadı bizim istemediğimiz hiçbir şey Kütahya’ya yapılamaz mı demek istiyorlar? Niye o zaman demokrasi var, niye oy çokluğu var? Ya da oy birliği ile kabul var? O zaman herkes reddetsin ya da kabul etsin meclise ne gerek? Yargı bağımsız. Buyursun açsın. Biz işimize bakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.