Liverpool 3 puanı 3 golle aldı

SPOR (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

Liverpool 3 puanı 3 golle aldı

Liverpool 3 puanı 3 golle aldı

Ligin 4. hafta mücadelesinde Liverpool, Elland Road Stadı'nda Leeds United'ın konuğu oldu.Karşılaşmaya hızlı başlayan Liverpool, 20. dakikada yıldız oyuncusu Muhammed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Mısırlı yıldız, Premier Lig'deki 100. golüne imza attı.İkinci devreye de atak başlayan konuk ekip, 50. dakikada Fabinho'nun ağları sarsmasıyla skoru 2-0'a getirdi. Sadio Mane, 90+2'nci dakikada bir kez daha fileleri havalandırdı ve Liverpool, sahadan 3-0 galip ayrıldı.Liverpoollu genç oyuncu Harvey Elliott'a sert bir müdahalede bulunan Leeds United'da Pascal Struijk, 60. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ciddi bir sakatlık yaşayan Elliott ise oyunu sedye ile terk etti.Bu skorla puanını 10'a çıkaran Liverpool, aynı puana sahip lider Manchester United, ikinci Chelsea'nin ardından averajla üçüncülüğe yükseldi. Leeds United ise 2 puanla 17. sırada kaldı.
Liverpool 3 puanı 3 golle aldı

Ligin 4. hafta mücadelesinde Liverpool, Elland Road Stadı'nda Leeds United'ın konuğu oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Liverpool, 20. dakikada yıldız oyuncusu Muhammed Salah'ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Mısırlı yıldız, Premier Lig'deki 100. golüne imza attı.

İkinci devreye de atak başlayan konuk ekip, 50. dakikada Fabinho'nun ağları sarsmasıyla skoru 2-0'a getirdi. Sadio Mane, 90+2'nci dakikada bir kez daha fileleri havalandırdı ve Liverpool, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Liverpoollu genç oyuncu Harvey Elliott'a sert bir müdahalede bulunan Leeds United'da Pascal Struijk, 60. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ciddi bir sakatlık yaşayan Elliott ise oyunu sedye ile terk etti.

Bu skorla puanını 10'a çıkaran Liverpool, aynı puana sahip lider Manchester United, ikinci Chelsea'nin ardından averajla üçüncülüğe yükseldi. Leeds United ise 2 puanla 17. sırada kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.