ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJESİ NE DURUMDA?

KÜTAHYA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJESİ NE DURUMDA?

ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJESİ NE DURUMDA?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik.   Zeynep DÖNMEZ: ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJENİZ NE DURUMDA? Başkan IŞIK: Onunla ilgili toplam 13 dekarlık hazine arazisini Kütahya Belediyesinin mülkü olacak şekilde takas usulü belediyemize tescil edilecek. Süreci bitirdik. Tapusunu aldık. Şimdi yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor. Fizibilite raporunu çıkarttık. Bakanlığın tüm imar düzenlemelerimize dair onayını aldık. Hatta encümen toplantımızda yine bir sağlık yatırımcımızla görüştük. İnşallah bir iki hafta içerisinde gelip yerinde tekrar gördükten sonra fizibilitelerini hazırlayıp onu da önümüzde kalan süre içinde şehrimize kazandıracağız.
ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJESİ NE DURUMDA?

Telgraf Gazetesi’ne ulaştırdığınız soruları yetkili, ilgili ve etkililerimize sormaya devam ediyor, sesinize söz oluyoruz. Gelen sorular doğrultusunda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a sorularınızı ilettik.

 

Zeynep DÖNMEZ: ILICA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ PROJENİZ NE DURUMDA?

Başkan IŞIK: Onunla ilgili toplam 13 dekarlık hazine arazisini Kütahya Belediyesinin mülkü olacak şekilde takas usulü belediyemize tescil edilecek. Süreci bitirdik. Tapusunu aldık. Şimdi yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor. Fizibilite raporunu çıkarttık. Bakanlığın tüm imar düzenlemelerimize dair onayını aldık. Hatta encümen toplantımızda yine bir sağlık yatırımcımızla görüştük. İnşallah bir iki hafta içerisinde gelip yerinde tekrar gördükten sonra fizibilitelerini hazırlayıp onu da önümüzde kalan süre içinde şehrimize kazandıracağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.