CHP TBMM Grubu basına kapalı toplandı

POLİTİKA (Telgraf Gazetesi) - Haberler |
 

CHP TBMM Grubu basına kapalı toplandı

CHP TBMM Grubu basına kapalı toplandı

TBMM (AA) - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay başkanlığında yaklaşık 1 saat süren toplantıda, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'in TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nda görev alması nedeniyle ayrıldığı TBMM Katip Üyeliği için seçim yapıldı.CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in aday olduğu seçimde, Şahin'in çekilmesi üzerine Kılıç, 83 oyla TBMM Katip Üyeliğine seçildi.
CHP TBMM Grubu basına kapalı toplandı

TBMM (AA) - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay başkanlığında yaklaşık 1 saat süren toplantıda, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'in TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nda görev alması nedeniyle ayrıldığı TBMM Katip Üyeliği için seçim yapıldı.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin'in aday olduğu seçimde, Şahin'in çekilmesi üzerine Kılıç, 83 oyla TBMM Katip Üyeliğine seçildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.