Başkan Işık, “YATIRIMCILARLA GÖRÜŞÜYORUZ”

KÜTAHYA (TG) - Telgraf Gazetesi |
 

Başkan Işık, “YATIRIMCILARLA GÖRÜŞÜYORUZ”

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a Ilıca’ya yapılması planlanan Göğüs Hastanesi ile ilgili gelinen son durumu sorduk.

Başkan Işık, “Ilıca Göğüs Hastanesi olarak kamuoyu ile paylaştığımız projenin şu an da “Alternatif Tıp Merkezi” veya “Sağlık ve Turizm Merkezi” olarak parselasyon ve imar düzenlemeleri yapıldı. Hazineye ait olan yaklaşık 13 dekarlık olan arazi Kütahya Belediyesi’nin uhdesine takas yöntemi ile geçti. Ve tapusu Kütahya Belediyesi’nin oldu. Son iki haftadır buraya sağlık yatırımı yapacak kişilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki Çarşamba günü de bir grup daha geliyor. Fizibilite raporu çalışması yaptırdık. Onun sunumunu aldık. İşler yolunda gidiyor. İnşallah bu pandemi sürecinin de sona doğru yaklaşmasını fırsat bilerek yatırımcıların bir karara varacağına inanıyorum. Bu dönem içerisinde bir şekilde mutlaka turizm ve sağlık merkezi olacak şekilde bir yatırımcıya kazandırmak istiyoruz. “dedi.
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a Ilıca’ya yapılması planlanan Göğüs Hastanesi ile ilgili gelinen son durumu sorduk.

Başkan Işık, “Ilıca Göğüs Hastanesi olarak kamuoyu ile paylaştığımız projenin şu an da “Alternatif Tıp Merkezi” veya “Sağlık ve Turizm Merkezi” olarak parselasyon ve imar düzenlemeleri yapıldı. Hazineye ait olan yaklaşık 13 dekarlık olan arazi Kütahya Belediyesi’nin uhdesine takas yöntemi ile geçti. Ve tapusu Kütahya Belediyesi’nin oldu.

Son iki haftadır buraya sağlık yatırımı yapacak kişilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki Çarşamba günü de bir grup daha geliyor. Fizibilite raporu çalışması yaptırdık. Onun sunumunu aldık. İşler yolunda gidiyor. İnşallah bu pandemi sürecinin de sona doğru yaklaşmasını fırsat bilerek yatırımcıların bir karara varacağına inanıyorum. Bu dönem içerisinde bir şekilde mutlaka turizm ve sağlık merkezi olacak şekilde bir yatırımcıya kazandırmak istiyoruz. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.