Banka müdürünün tayini çıktı sevinçten kurban kestiler

GENEL (AA) - Anadolu Ajansı |
 

Banka müdürünün tayini çıktı sevinçten kurban kestiler

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, bir banka şubesinde görev yapan Şube Müdürü'nün tayininin çıkmasının ardından esnaf ve çiftçiler, tosun kurban ederek sevinçlerini dile getirdi.

Uzun süredir şikayetçi oldukları Şube Müdürü'nün görevden ayrılmasının ardından esnaf ve vatandaş, daha önce verdikleri bir sözü tutmak adına kurbanlık tosun kesti. Bu olay, halk arasında "Başka yerde yaşayamam" şeklinde ifade edilen esprilere konu oldu. Esnaf, yaşadıkları sıkıntıların bir yansıması olarak, kurban kesimiyle duygularını ifade ettiklerini belirtti. Depremin en çok etkilediği ilçelerden birisi olan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, esnaf ve çiftçiler adil, ahlaklı ve dürüst bir Şube Müdürü arayışındaydı. Kurban kesimiyle ortaya konan bu eylem, ilçe sakinlerinin beklentilerini ve umutlarını yansıtırken, gündemin de dikkat çekici başlıklarından bir oldu. Halk, yeni atanan Şube Müdürü'nden adalet, ahlak ve dürüstlük ilkelerine bağlı bir hizmet beklediklerini ifade etti. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, bir banka şubesinde görev yapan Şube Müdürü'nün tayininin çıkmasının ardından esnaf ve çiftçiler, tosun kurban ederek sevinçlerini dile getirdi.

Uzun süredir şikayetçi oldukları Şube Müdürü'nün görevden ayrılmasının ardından esnaf ve vatandaş, daha önce verdikleri bir sözü tutmak adına kurbanlık tosun kesti. Bu olay, halk arasında "Başka yerde yaşayamam" şeklinde ifade edilen esprilere konu oldu. Esnaf, yaşadıkları sıkıntıların bir yansıması olarak, kurban kesimiyle duygularını ifade ettiklerini belirtti.

Depremin en çok etkilediği ilçelerden birisi olan Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, esnaf ve çiftçiler adil, ahlaklı ve dürüst bir Şube Müdürü arayışındaydı. Kurban kesimiyle ortaya konan bu eylem, ilçe sakinlerinin beklentilerini ve umutlarını yansıtırken, gündemin de dikkat çekici başlıklarından bir oldu. Halk, yeni atanan Şube Müdürü'nden adalet, ahlak ve dürüstlük ilkelerine bağlı bir hizmet beklediklerini ifade etti.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve telgrafgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.